Tüm airdrop oyunlarında ücretsiz arkadaş davet etme botu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Gençler selamlar kastığınız airdrop oyunlarında her şey tamam fakat hiç davet ettiğiniz arkadaşınız mı yok

O zaman size çok güzel bir botla geldiğimin haberini vereyim bu bota kesin bakın derim

𝙏𝘼𝙈𝘼𝙈𝙀𝙉 𝙐𝘾𝙍𝙀𝙏𝙎𝙄𝙕𝘿𝙄𝙍 𝙃𝙀𝙎𝘼𝙋 𝙎𝙄𝙁𝙍𝙀𝙎𝙄 𝙑𝙀𝙔𝘼 𝙃𝙀𝙍𝙃𝘼𝙉𝙂𝙄 𝘽𝙄𝙍 𝙃𝙀𝙎𝘼𝘽𝙄𝙉𝙄𝙕𝙄 𝘽𝘼𝙂𝙇𝘼𝙈𝙄𝙉𝙄𝙕𝙄 𝙆𝙀𝙎𝙄𝙉𝙇𝙄𝙆𝙇𝙀 𝙄𝙎𝙏𝙀𝙈𝙀𝙕 𝘽𝙊𝙏𝙐 𝘼𝘾𝙄𝙋 /𝙨𝙩𝙖𝙧𝙩 𝙮𝙖𝙯𝙢𝙖𝙣ı𝙯 𝙮𝙚𝙩𝙚𝙧𝙡𝙞 😁

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bota bu link üzerinden girip /start yazdığınızda zaten açık açık ne yapmanız gerektiğini söylüyor aşağıya da şöyle ss bırakayım

Yani aslında şu an hamster oynamayan yok o yüzden gidipte linkinizi her yere her gördüğünüz kişiye atıp invite kaçamazsınız bizzat ben denedim olmadı onun yerine bu botun nasıl çalıştığını millete anlatıp paylaşırsanız hem siz invite kasmış olursunuz hemde onlar da bu botu öğrenip onlar da kullanmaya başlamış olurlar

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(Daha üstteki linki kullanırsanız sizin için daha iyi olabilir)

Ekli dosyalar

• IMG_20240904_194142.jpg
    IMG_20240904_194142.jpg
    151.6 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20240904_194112.jpg
    IMG_20240904_194112.jpg
    25.3 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Şimdi mantığını tam anlayamadım bu uygulama uygulamada kayıtlı rastgele 15 kişiye davet mi atıyor

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Şimdi mantığını tam anlayamadım bu uygulama uygulamada kayıtlı rastgele 15 kişiye davet mi atıyor
Hayır iznin olmadan kimseye davet atmaz senin kendi davet linkin var onu kopyalayıp millete göndereceksin bu senin iznin olmadan tek bir şey bile yapamaz merak etme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...