arkadaşlar bilgisayara 1.formatımda herşey normaldi 2.formatımda ise cpu örneğin gta 5 felan açınca %100 oluyor kapatınca %20lere düşüyor normalde %15in üstüne çıkmazdı gameloopda bile öyle oluyor Tüm driverler kurulu afterburner kurulu vb vb herşey kurulu
Oyun açtığında cpu ve gpu nun kullanımının artması gayet normaldir. Oyunu kapatınca %15 olmasının sebebi sistem boşta yani belli bir iş ile uğraşmadığındandır.
Post automatically merged:
Araştırdım ve gerçekten bir anormallik varmış tabii "hep" %100 de kullanıyor ise. Oyun açıkken ScreenShot alıp konuya ekler misin?
Gpu ve Cpu kullanımlarını görelim
Ayni sorun! pubg normalde hilesiz hd ayarlarda oynuyorum 1 defa format attim normaldi her sey virus dustu o yuzden ikinci defa formatlamak zorunda kaldim su an pubg mobileni oynayamiyorum battleye girdiyim zaman 100% altina dusmuyor islemci core i5
bide sen guc yonetim yerinden yuksek performans yap buyuk ihtimal guc tasarruf modunda kalmistir
Ayni sorun! pubg normalde hilesiz hd ayarlarda oynuyorum 1 defa format attim normaldi her sey virus dustu o yuzden ikinci defa formatlamak zorunda kaldim su an pubg mobileni oynayamiyorum battleye girdiyim zaman 100% altina dusmuyor islemci core i5
bide sen guc yonetim yerinden yuksek performans yap buyuk ihtimal guc tasarruf modunda kalmistir