start a basıp sağ üstten izin ver e tıklaman lazım sonra tekrar starta basıp konuşman lazımnasıl kullanıcam starta basıyorum bir şey olmuyor ?
basıyorum herhangi bir izin isteği gelmiyorstart a basıp sağ üstten izin ver e tıklaman lazım sonra tekrar starta basıp konuşman lazım
ayarlardan full koruma açıktır o yüzden olmuyordurbasıyorum herhangi bir izin isteği gelmiyor
program ingilzice oldugu için türkçeyi zar zor anlaıyorSağol,tek sıkıntı yanlış algılıyor bazen.
onu nasıl kapatabilirim ? opera gx kullanıyorumayarlardan full koruma açıktır o yüzden olmuyordur
hocam ben opera gx kullanmıyorum o yüzden bilmiyorum google dan ayarlayabilirsinonu nasıl kapatabilirim ? opera gx kullanıyorum
Her tarayıcıyı desteklemiyor, bende opera gx var açamıyorum.
galiba faruk un dediği gibi desteklemiyor. kullandığın tarayıcı hangisi ?hocam ben opera gx kullanmıyorum o yüzden bilmiyorum google dan ayarlayabilirsin
gerçekten teknoloji harikasıSitemizBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
arkadaşlar sunum yaparken veya kitap yazarken veya proje yaparken kullanılacak bir site yararlı bir site işinize yarayacağını düşünüyorum iyi forumlaar.
google hocam kendi sitesigaliba faruk un dediği gibi desteklemiyor. kullandığın tarayıcı hangisi ?
hocam opera gx sitesi desteklemiyor o yüzden olmuyor kusura bakmayın hocamopera gx kulanıyorum ve siteye girdiğim zaman
Sorry, your browser does not support speech recognition
böyle bir hatta alıyorum tüm tarayıcılarda çalışmıyor
usta chrome mu kullanıyorsun ?google hocam kendi sitesi
evet hocam chrome kullanıyorumusta chrome mu kullanıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?