Tüm takımın feedlemesi bronze'dan cıkamamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
mid bot top hepsi feedlerken oyun taşınır mı arkadaşlar ? :( neden hep karşı takım daha iyi ve takımım feeder oluyor.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bu sadece TR serverine özgü birşey olduğunu düşünmüyorum :S

MUHAF1Z
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Oyunlarda adalet aramak mantıksız. Yazılımlara bırakıyolar herşeyi. amaç insanların sinir sistemleriyle oynamak

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
en büyük etken takım oyunu olması zaten bu yüzden tek başına adamları kesmekten önce arkadaşlarına adamları kesmesi için yardım etmek lazım diye düşünüyorum 3 4 kil aldıysan early game de senin için oyun bitmiş demektir arkadaşlarında senin sayende kasılabilir o yüzden yardım en önemli şey

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
valoranttada aynısı başıma geliyor ya ben 45 30 kill arası alıyom bizim takım hep ölüyoır ben tek başıma nereye kadar

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
league of legends dan ne beklersinki :D bu durumda evet taşınılabilir ama çok zor allah sabır versin sdsjkdsj

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Tam bir kanser kitle insanı oyundan soğutuyorlar zerre keyif vermiyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Aç scripti keyfine bak :D, şaka bir yana win almak istiyorsan jung veya sup mainle.

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Hepsi early de feedlerse sen kasmışssan eğer oyunu uzatmaktan başka çaren yok kanka oyunu uzatıp güçlünmenizi sağlıcağınız başka türlü çok zor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
jung oynuyorum fakat karşı takımın BOT'lanesi sürekli karşı jung ile bana baskın atıyorlar. kırmızım yada mavim çalınıyor oyun içerisinde sürekli bizim bot lane ise sadece seyirci ... yani jungu da rahat bırakmıyorlar ki :D

script açmak istesem bile açamam çünkü onaylı değilim +48 saat dolmadı :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim 10 yıldır oyunuyorum şu oyunu 3 hesabım banlandı. İnan hiç bir şeye değmiyor. Eğlenmek için oyna kurallara bağlı kalma en çok sen eğleniyorsun. Ben bu kadar yılda bunu anladım. Her oyun için tavsiyemdir. Oyunu sinir stres azaltmak için oynayın.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
jung oynuyorum fakat karşı takımın BOT'lanesi sürekli karşı jung ile bana baskın atıyorlar. kırmızım yada mavim çalınıyor oyun içerisinde sürekli bizim bot lane ise sadece seyirci ... yani jungu da rahat bırakmıyorlar ki :D
Post automatically merged:

script açmak istesem bile açamam çünkü onaylı değilim +48 saat dolmadı :D
Bir duo bulman şart.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bro duo şart sen mid veya top oynuyacaksın yanınada bi premate jungler ancak o zaman taşınır tek tabanca cok zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...