Türkoğlu Türküm Ben!
23 Nis 2017 Yasaklandı #1 Moyré M Advertising Seçkin Üye Katılım 5 Nis 2016 Mesajlar 487 Tepki puanı 29 Yaş 26 10 HİZMET YILI Türkoğlu Türküm Ben!
23 Nis 2017 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI güzel olmuş fakat çok karanlık kalmış yazı renginide değiştirebilirsin bence ^^
23 Nis 2017 Yasaklandı #3 Memorysevdası M #Derken Besmele Çek. Seçkin Üye Katılım 4 Mar 2017 Mesajlar 415 Tepki puanı 19 9 HİZMET YILI Banada yaparmısın rica etsem ama benim dediğim şeyi yazcan olurmu rica etsem bide imzadaki adam senmisin ?
Banada yaparmısın rica etsem ama benim dediğim şeyi yazcan olurmu rica etsem bide imzadaki adam senmisin ?
23 Nis 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #4 Moyré M Advertising Seçkin Üye Katılım 5 Nis 2016 Mesajlar 487 Tepki puanı 29 Yaş 26 10 HİZMET YILI Memorysevdası' Alıntı: Banada yaparmısın rica etsem ama benim dediğim şeyi yazcan olurmu rica etsem bide imzadaki adam senmisin ? Genişletmek için tıklayın ... Oradaki Adam Ben Değilim. No1 ( Can Bozok )Kafam estiği zaman yapabilirim.Facebook'tan ulaş. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Memorysevdası' Alıntı: Banada yaparmısın rica etsem ama benim dediğim şeyi yazcan olurmu rica etsem bide imzadaki adam senmisin ? Genişletmek için tıklayın ... Oradaki Adam Ben Değilim. No1 ( Can Bozok )Kafam estiği zaman yapabilirim.Facebook'tan ulaş. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
23 Nis 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #5 Moyré M Advertising Seçkin Üye Katılım 5 Nis 2016 Mesajlar 487 Tepki puanı 29 Yaş 26 10 HİZMET YILI Sayko' Alıntı: güzel olmuş fakat çok karanlık kalmış yazı renginide değiştirebilirsin bence ^^ Genişletmek için tıklayın ... Eyvallah kardeşim, dikkate alırım.
Sayko' Alıntı: güzel olmuş fakat çok karanlık kalmış yazı renginide değiştirebilirsin bence ^^ Genişletmek için tıklayın ... Eyvallah kardeşim, dikkate alırım.