Türk Eğitim Sistemi Olarak Neden Başaramadık?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
:resim:
memoryhackers.org-Ekran_Resmi_2015-09-14_02.06.06731.png

memoryhackers.org-Ekran_Resmi_2015-09-14_02.06.36732.png

memoryhackers.org-3234736.png

memoryhackers.org-22737.png

memoryhackers.org-44738.png

memoryhackers.org-444739.png

:not:

ne yazıkki eğitim siitemi bu yapacak bişey yok.Bu arada çok şükür müslümanız fakat ateist olan allaha inanmayanlarda var öğrencilerden onlarda zorla din görüyolar zorundalarmı tabiki değiller ama welcome to tr yapacak bişi yok.Bu arada alıntıdır konu.Sonuç olarak din tabiki öğretilecek fakat hep öle olursa ülke gelişemez.Ülkenin menfaati içinde çalışmalarda yapmak gerekiyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
│RED│
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bunada şükretmek gerek görüyosun suriyeyi filan

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Türk eğitim sisteminin başaramamasının nedeni Din gibi insanın kendi içinde yaşadığı bir şeyleri zorunlu hale getirip bunu sürekli öğrenilmesini istiyorlar ancak (kendimden örnek veriyorum) zaten öğrenmek isteyen bir insan kendisi araştırıp bütün kavramları çözüp Din i kendisi öğrenebilir Ülke de zorunlu hale getirmek yerine belirli şeyleri zorunlu hale getirip bir düzene oturtulabilir zaten bazı belirli yerler var ancak o yerlere gidince hap satıcısı olarak çıktıkları için (şahsi görüşüm ile) kısacası Din gibi insanın içinde yaşayacağı kavramları Eğitim sistemine katmamak lazım

Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Türk eğitim sisteminin başaramamasının nedeni Din gibi insanın kendi içinde yaşadığı bir şeyleri zorunlu hale getirip bunu sürekli öğrenilmesini istiyorlar ancak (kendimden örnek veriyorum) zaten öğrenmek isteyen bir insan kendisi araştırıp bütün kavramları çözüp Din i kendisi öğrenebilir Ülke de zorunlu hale getirmek yerine belirli şeyleri zorunlu hale getirip bir düzene oturtulabilir zaten bazı belirli yerler var ancak o yerlere gidince hap satıcısı olarak çıktıkları için (şahsi görüşüm ile) kısacası Din gibi insanın içinde yaşayacağı kavramları Eğitim sistemine katmamak lazım
Din ile ilgili herhangi birşey öğrenmek istemeyen imamhatip vs. gibi okullara gitmez kardeşim. Verdiğin örnek çok yanlış. İstemiyorsa öğrenmek zorunda değil. Dilekçe verir okul yönetimine atıyorum Din Kültürü dersine girmek istemiyorum gibisinden. Bunları bilmiyorsa o şahsiyetin cahilliğidir.

●▬▬۩ Yozgatlı ۩▬▬●
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bilgi için sağol ancak doğru diyorsun bide lisede bitirmek zorunda diye bi kanun geldi Ama ülkemi seviyorum mecburuz güzel gelecek için bunları yapmak

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Din ile ilgili herhangi birşey öğrenmek istemeyen imamhatip vs. gibi okullara gitmez kardeşim. Verdiğin örnek çok yanlış. İstemiyorsa öğrenmek zorunda değil. Dilekçe verir okul yönetimine atıyorum Din Kültürü dersine girmek istemiyorum gibisinden. Bunları bilmiyorsa o şahsiyetin cahilliğidir.
Dilekçe verince sen o derse girme biz senin dilekçeni saygı duyacağız diye bir şey olacağını hiç sanmıyorum zaten öğrenciler önemsemiyor kendi okulum böyle yapıyor lise 1 e gidiyorum daha yeniyim ancak öğrenciler nasıl olsa aile bağım yok milletin evladı diye hiçbir saygı duyulmuyor

Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Dilekçe verince sen o derse girme biz senin dilekçeni saygı duyacağız diye bir şey olacağını hiç sanmıyorum zaten öğrenciler önemsemiyor kendi okulum böyle yapıyor lise 1 e gidiyorum daha yeniyim ancak öğrenciler nasıl olsa aile bağım yok milletin evladı diye hiçbir saygı duyulmuyor
Kardeşim. Sen o dilekçeni verirsin ondan sonra o derse girmezsin. Yokta yazılmazsın. Sadece o dersten sorumlu olmazsın o kadar. Sınavlarına girmek zorundasın ama. Karneye 0 işlenmesini istemez kimse :) Ya da en rahatı adam akıllı derslerine gir, çalış, oku.

Good Bye Liverpool
Süper Üye
8 HİZMET YILI
Öğrenciler Arasında Ayrım Yapılıyor onuda Eklemeliydin

Üye
8 HİZMET YILI
Türkiye'de eğitim sistemi böyle devam ederse,bu ülke ilerlemez bence:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...