- Moderatör
-
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Buna sen mi karar veriyorsun? Saçma saçma yorumlar yapmayın en son sağlam bozuşucaz!olm suriye diye bir ülkemi vardı la yoksa benmi cahilim?
Din ile ilgili herhangi birşey öğrenmek istemeyen imamhatip vs. gibi okullara gitmez kardeşim. Verdiğin örnek çok yanlış. İstemiyorsa öğrenmek zorunda değil. Dilekçe verir okul yönetimine atıyorum Din Kültürü dersine girmek istemiyorum gibisinden. Bunları bilmiyorsa o şahsiyetin cahilliğidir.Türk eğitim sisteminin başaramamasının nedeni Din gibi insanın kendi içinde yaşadığı bir şeyleri zorunlu hale getirip bunu sürekli öğrenilmesini istiyorlar ancak (kendimden örnek veriyorum) zaten öğrenmek isteyen bir insan kendisi araştırıp bütün kavramları çözüp Din i kendisi öğrenebilir Ülke de zorunlu hale getirmek yerine belirli şeyleri zorunlu hale getirip bir düzene oturtulabilir zaten bazı belirli yerler var ancak o yerlere gidince hap satıcısı olarak çıktıkları için (şahsi görüşüm ile) kısacası Din gibi insanın içinde yaşayacağı kavramları Eğitim sistemine katmamak lazım
Dilekçe verince sen o derse girme biz senin dilekçeni saygı duyacağız diye bir şey olacağını hiç sanmıyorum zaten öğrenciler önemsemiyor kendi okulum böyle yapıyor lise 1 e gidiyorum daha yeniyim ancak öğrenciler nasıl olsa aile bağım yok milletin evladı diye hiçbir saygı duyulmuyorDin ile ilgili herhangi birşey öğrenmek istemeyen imamhatip vs. gibi okullara gitmez kardeşim. Verdiğin örnek çok yanlış. İstemiyorsa öğrenmek zorunda değil. Dilekçe verir okul yönetimine atıyorum Din Kültürü dersine girmek istemiyorum gibisinden. Bunları bilmiyorsa o şahsiyetin cahilliğidir.
Kardeşim. Sen o dilekçeni verirsin ondan sonra o derse girmezsin. Yokta yazılmazsın. Sadece o dersten sorumlu olmazsın o kadar. Sınavlarına girmek zorundasın ama. Karneye 0 işlenmesini istemez kimseDilekçe verince sen o derse girme biz senin dilekçeni saygı duyacağız diye bir şey olacağını hiç sanmıyorum zaten öğrenciler önemsemiyor kendi okulum böyle yapıyor lise 1 e gidiyorum daha yeniyim ancak öğrenciler nasıl olsa aile bağım yok milletin evladı diye hiçbir saygı duyulmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?