Turk Net Kontrol Ekibi Hakkında Soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar uzatmadan konuya geçeyim benim internet geçen hafta arıza yapmıştı sık sık kopma vs. yaşıyordum yazdım kendilerine online işlemlerden sağolsunlar sürekli döndüler ilgileniyoruz şeklinde.Şans mıdır bilinmez son iki gündür internetim hiç bir şekilde arıza yapmadı ne kopma yaşadım ne bir şey. Bugün bir mesaj attılar mesajın saati 12:22 ve aynen şu şekilde;

Kontrol gerçekleştirdiğimde ekiplerimiz sizinle görüşme sağlamış ve 28.05.2020 tarihine sizin için randevu oluşturmuşlar, sürecin takibini arka planda sağlamaktayım.
İyi günler dilerim.

Bu mesaj geldikten sonra bugün saat 4 civarı ekip evime geldi. Normalde randevu 28.05.2020 tarihine alınmış olarak söyledi ama niyeyse bugün geldiler. Neyse kendilerine de belirttik hocam iki gündür bi arıza yok diye yine de bi bakalım kontrol edelim dediler kontrol sonucu modeme giren küçük bir kablo ucu değiştirdiler. Daha sonra gittiler. Şimdi benim sorum şu olucak bana online işlemlerden bi yazı gelmişti eğer iç tesisat hakkında bi sıkıntı tespit edilirse 99 TL'lik bir bedel ile düzeltilecektir şeklinde. Sizce bu ücreti benden alırlar mı? Zaten bir sıkıntım yoktu iki gündür geldiler kontrol yapıp gittiler düzelttikleri herhangi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Kendilerine yazdım online işlemlerden dönüt gelmedi henüz. Yani eğer bu para faturamdan falan kesilirse mahkemeye bile başvurabilirim.​

Web Yazılımı Ve Ağ Güvenliği
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Turknet degıl ama aynısı turktelekomda geldı 40 tl gıbı bır ucret almıslardı 2017 de kesebılırler galıba

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
sağdece şunu diyeyim turknet pişmanlıktır gerisi heyecandır

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
vlla kardesim türknet mi illah dedirtir insana 50 mb intenet veriolarda 3 ay kullandım adamların hizmeti afedersin ama rezalet ve 6 ay kadar kullandım sonra millenicoma gectim 25 tl farkla aynı hızlarda alıyorum cok memunum ve sanırım o parada faturana yansır
Post automatically merged:

ayrıca akradsların dedigi gibi fiyat için bile o firmaya gecilmez

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Turknet degıl ama aynısı turktelekomda geldı 40 tl gıbı bır ucret almıslardı 2017 de kesebılırler galıba

Kanka durum şu ki internetim kopup duruyosa ve düzelttilerse zaten alsınlar100 tl helali hoş olsun türknetin ama olay o değil iki gündür bi kopma yaşamadım internetim düzeldi yine de kontrol edelim diyip 1-2 ufak şeyi düzelttiler gittiler. Bu durumda 100 TL ödemem çok saçma olur.

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Türknet bizdede vardı 400 tl lik modem almıştık oradan modem bozulduğunda hiç bir şekilde yardımcı olmadılar bize zaten servis diye birşey falanda yok adamlarda sorun olunca telefondan çözebiliyon

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Türkneti önerende çok ama şikayet eden daha da çok

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ben 2 yıl türknet kullandım pişman olmadım istemeden de olsa kapatmak zorunda kaldım süperbox aldım fiber ihtiyacından dolayı.türknet kalitelidir.sorunun cevabına gelirsek ücereti faturaya yansıtmazlar almadılarsa almazlar.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Aboo yorumlara bak Türknetten memnun olan bi ben varım sanırım.
Bana da benzer bi durum için gelmişlerdi, sadece kullandıkları kablonun parasını elden vermiştim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Aboo yorumlara bak Türknetten memnun olan bi ben varım sanırım.
Bana da benzer bi durum için gelmişlerdi, sadece kullandıkları kablonun parasını elden vermiştim.
Bende memnun kalmıştım hatta bir keresinde otomatik ödeme yapmamış fakirlikten dolayı.neti kapatmadılar hatta rica mesajı gönderdiler.sanki arkaşımdan borç almışım geri istemeye utanıyor gibi.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
keşke böyle arafta kalacağına yapacak olan arkadaşlara sorsaydın. Şuanlık sorun yok ücret kesilecekse yapmayın tarzı birşey deseydin.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
keşke böyle arafta kalacağına yapacak olan arkadaşlara sorsaydın. Şuanlık sorun yok ücret kesilecekse yapmayın tarzı birşey deseydin.

Hocam kesinlikle haklısınız o pişmanlığı yaşıyorum şuan keşke diyorum deseydim ücret çıkıcaksa hiç ellemeyin zaten sorun yok iki gündür diye. Adamlar gittikten sonra bizzat aradım bizim bir bilgimiz yok ücretlendirme hakkında, biz kablo değiştirildi yazdık dediler. Ben de yazdım online işlemlere bekliyorum cevabı işte :/

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
türktelekom kullanıyoz 4 yıldır 4 dowland 0.30 upload alıyom bu eylulde sozlesmemız bıtıyo ayrılcaz ınsallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...