Turknet degıl ama aynısı turktelekomda geldı 40 tl gıbı bır ucret almıslardı 2017 de kesebılırler galıba
Bende memnun kalmıştım hatta bir keresinde otomatik ödeme yapmamış fakirlikten dolayı.neti kapatmadılar hatta rica mesajı gönderdiler.sanki arkaşımdan borç almışım geri istemeye utanıyor gibi.Aboo yorumlara bak Türknetten memnun olan bi ben varım sanırım.
Bana da benzer bi durum için gelmişlerdi, sadece kullandıkları kablonun parasını elden vermiştim.
millenicom için çok kötü diyorlar öyle değilmi yani.ben de millenicom kullanıyorum baya iyi hızı ttnt den geçtim işime yaradı baya
valla ben kullanıyorum 2,9 indirme hızı var 4-5 kişi aynı anda kullanıyoruz sıkıntı yapmıyormillenicom için çok kötü diyorlar öyle değilmi yani.
alt yapın nedir yani fbermi?valla ben kullanıyorum 2,9 indirme hızı var 4-5 kişi aynı anda kullanıyoruz sıkıntı yapmıyor
keşke böyle arafta kalacağına yapacak olan arkadaşlara sorsaydın. Şuanlık sorun yok ücret kesilecekse yapmayın tarzı birşey deseydin.
türknet tamamen kullanıcı taraflı kardeşim faturanı ödemesen bile internetini kesmiyorlar.(tabiki 3 ay ille sınırlı)elimde olsa bende türknete geçerim türktelekom yedi bitirdi bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?