Türk Telekom 24 Mbps internet 45 KB ile indirme yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Öncelikle selam, Türk Telekom kullanıyorum ve aşırı yavaş. 24 Mbps bir internetimiz var, normalde 2.4 MB ile indirmesi lazım, arada indiriyor zaten ama son zamanlarda 45 KB ile indirmeye falan başladı. Altyapı sorgulama falan yaptım, karşımızdaki dairenin en fazla 95 Mbps desteklerken bizimkisi 35 Mbps destekliyormuş. Bu nasıl düzelir?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kullandiginiz modemi degistirip denediniz mi? Ayrica eve gelen hat ile modem arasinda splitter varsa splitter i aradan cikarin hatti direk modemin dsl girisinr baglayin.

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
türktelekom artık internet problemini çözmesi lazım bende aynı sorunları yaşayabiliyorum, bence internetini değiştirme zamanı gelmiş.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum türknet altyapi sorgulamasi yap
Fiber Vdsl destegin varsa modemini değistir fiber vdsl e geç

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Kullandiginiz modemi degistirip denediniz mi? Ayrica eve gelen hat ile modem arasinda splitter varsa splitter i aradan cikarin hatti direk modemin dsl girisinr baglayin.

Aileme ilk önerim o oldu bu modem çok eski ve aşırı ısınıyor

türktelekom artık internet problemini çözmesi lazım bende aynı sorunları yaşayabiliyorum, bence internetini değiştirme zamanı gelmiş.

evet zamanında kazıkta atmışlardı 180tl veriyorduk sanırım ve o zamanlarda türknet 150tl gibi bir fiyatı vardı ailem yaşlı oldukları için türk telekom alt yapısı değil mi en iyisi o diyorlar ama artık onlarda anladı internetin sıkıntılı olduğunu

Dostum türknet altyapi sorgulamasi yap
Fiber Vdsl destegin varsa modemini değistir fiber vdsl e geç

evet yaptım 35mbps destekliyormuş ama karşı daire 95mbps destekliyor nasıl oluyor anlamıyorum

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
evet yaptım 35mbps destekliyormuş ama karşı daire 95mbps destekliyor nasıl oluyor anlamıyorum
o eve gelen internet portu ile alakalı dostum bakır telefon kablosu ile internet geliyorsa bakir kablonun kalite değerine bakman gerekli eğer ki apartmanda port kutusu varsa tt ekibi çağırtıp gerçek port hızini oğren

Süper Üye
3 HİZMET YILI
turktelekom genel olarak kotu zaten ama modeme reset atmayı deneyebilirsin ya da modemi degistirebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Türktelekom bu alanda en kötü internetlerden biri
İyice araştırıp altyapına göre fiber bağlattır

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Turkcell Superonline öneririm hiç sıkıntı çıkarmadılar şuana kadar hayatımda hiç başka operatör kullanmadım.
türkiyede genel bir sıkıntı var bizim evdede öyle çözülür
modemi kapat 1 saat geri aç olmazsa müşteri temsilcisi ara

Turkcell Superonline öneririm hiç sıkıntı çıkarmadılar şuana kadar hayatımda hiç başka operatör kullanma

fiber kullanmanızı tavsiye ederim gençler

Turkcell Superonline öneririm hiç sıkıntı çıkarmadılar şuana kadar hayatımda hiç başka operatör kullanma

fiber kullanmanızı tavsiye ederim gençler

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
tüm internet sağlıcıları kullanmış birisi olarak en düşük pingi türknet ile aldım belki bölgesel bir durumdur bölgende varsa türknet fiber kullanmanı tercih ederim

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bizde Şokdan Çektik İşte İnternet Gidip Geliyor Zaten Düzgün Çektiği Yok Baya Kötü Ama İdare Ediyoruz İşte Konuyla Alakassı Yok Ama Turk Telekmu Değiştirebilirsin Taşınabilir super box internet var aylık 200 lira sözleşmeyle onu alsan çok iyi olur

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
24 Mbps interneti tam olarak alıyor musunuz? Bunun için internet testleri yapmanız gerekiyor. Altyapınız destekliyor olabilir fakat ADSL'in modeme ilettiği internet hızı yavaş olabilir. Bunun için önerebileceğin siteler; speedtest.net, fast.com.

Harici olarak lan bağlantısı ile bilgisayardan çekim alıyorsanız şu yolları izleyin;
Windows görev çubuğunun sağ tarafında yer alan ağ ikonuna sağ tıklayın > Ağ ve İnternet ayarları öğesini açın > Açılan pencerede "Bağdaştırıcı seçeneklerini değiştirin" sekmesine tıklatın. Ardından bağlantı kurduğunuz sekmeye çift tıklatarak açılan pencerede "Hız" adlı başlığın kaç desteklediğini görüntüleyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda eğer ki oradaki destek az geliyorsa, kablonuzda sorun var demektir.

Genel kontrollerden sonra her şey yolunda ve herhangi bir problem bulunmuyorsa indirme yaptığınız yerlerin indirme sınırlandırmaları olabilir.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
turktelekomla boyle seyler yasanmasi normal karsilanmiyor mu artik, yetkili birisiyle gorusmeye calis. :peepoRun: @g0ddenpw sen bilirsin ne yapilir buna.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Arıza kaydı oluştur ana sebepleri
1-Portta Hat Buluşmazlığı
2-DSL Kablosunun Eskimişliği

Arıza kaydı oluşturup TT ekiplerinin incelemesini iste onlar gerekli bilgiyi vericekler

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hocam sınırı kaldırdılar bazen modem kapasitenin üstünde hız çekebiliyor ondan dolayı aldığı hızıda veremiyor, res attığında düzelecektir

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Türk telekomu bende kullanıyorum çok yavaş hiç önermiyorum

Üye
2 HİZMET YILI
bende türk telekom kullanıyorum yavaş almayın aldırmayın hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...