Kullandiginiz modemi degistirip denediniz mi? Ayrica eve gelen hat ile modem arasinda splitter varsa splitter i aradan cikarin hatti direk modemin dsl girisinr baglayin.
türktelekom artık internet problemini çözmesi lazım bende aynı sorunları yaşayabiliyorum, bence internetini değiştirme zamanı gelmiş.
Dostum türknet altyapi sorgulamasi yap
Fiber Vdsl destegin varsa modemini değistir fiber vdsl e geç
o eve gelen internet portu ile alakalı dostum bakır telefon kablosu ile internet geliyorsa bakir kablonun kalite değerine bakman gerekli eğer ki apartmanda port kutusu varsa tt ekibi çağırtıp gerçek port hızini oğrenevet yaptım 35mbps destekliyormuş ama karşı daire 95mbps destekliyor nasıl oluyor anlamıyorum
türkiyede genel bir sıkıntı var bizim evdede öyle çözülürTurkcell Superonline öneririm hiç sıkıntı çıkarmadılar şuana kadar hayatımda hiç başka operatör kullanmadım.
Turkcell Superonline öneririm hiç sıkıntı çıkarmadılar şuana kadar hayatımda hiç başka operatör kullanma
Turkcell Superonline öneririm hiç sıkıntı çıkarmadılar şuana kadar hayatımda hiç başka operatör kullanma
ne kadar vakti varturktelekomla boyle seyler yasanmasi normal karsilanmiyor mu artiki, yetkili birisiyle gorusmeye calis.@g0ddenpw sen bilirsin ne yapilir buna.
derken, anlamadim?ne kadar vakti var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?