- Konuyu başlatan
Onaylı Üye
aynen ya alt yapıları duzeltseler ınternetle sorunumuz olmıyacakronaldoyu getirecekleri yerine alt yapılarını biraz daha güçlendirselerdi daha faydalı olacaktı
aynen ya alt yapıları duzeltseler ınternetle sorunumuz olmıyacakronaldoyu getirecekleri yerine alt yapılarını biraz daha güçlendirselerdi daha faydalı olacaktı
TT geçip kendinize yazık etmeyin.
saolTT geçip kendinize yazık etmeyin.
bu konuda hem fikirim ya 5 yl tt kullandım ping felan görsen çöp netTT geçip kendinize yazık etmeyin.
tesekurlkerbu konuda hem fikirim ya 5 yl tt kullandım ping felan görsen çöp net
saol bılgı verdıgın ıcınBen 3 kelime ile sana anlatayım.
1- Yalancı ve sahtekar.
2- Pahalı ve kötü & düşük hızlı internet sağlama peşinde.
3- Tekel olmasına rağmen benim kişisel görüşüm haksız kazanç sağlayan bir tekel firma. Ayrıca 3 maymunu çok güzel oynayan bir firma.
tesekurler turktelekom ıyımı pekıben superonline kullanıyorum yavaş yine
saol bılgı verdıgın ıcınSon günlerde internet kalitesi çok düşük, TTNet'den mi kaynaklı bilmiyorum ama TTNet kullanan arkadaşlarımda aynı şeyleri söylüyor.
tesekurler bıldırdıgın ıcın saolBen kullanıyorum ve memnunum altyapı önemli.
saol soyledıgın ıcınBen gayet memnunum bulunduğun bölge ile alakalı tek bir sorun ile karşılaşmadım.
Hangisini tercih ederseniz edin önce alt yapınızı kontrol etmenizi tavsiye ediyorum bazıları saydırmış baya.
Alt yapınızı ve kurumun nasıl bir çalışma yaptığını araştırın.
tesekurlerYA TürkTelekom iyi ama hangi aboneliği almak önemli ben kullanıyorum ve memnunum