Türk telekom hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unutulmayan Kılıç
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Türk telekomdan baya bir soğudum. Geçebilirsem anında kablonetteyim.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
oturdugum yerde şebekesi çok kötüydü çıkmayı düşünyordum şansıma sinyali arttırdılar suan memnunum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ya netspeed turknet vb.firmalarda türk telekom altyapısını kullanıyor ama turk telekom kullanman daha iyi olur altyapı tt nin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
telekom baya kötü bence superonlıne en iyisi diyebilirim kesinti yok hızı saglam

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bılader ben aldm pişman oldum sız almayın lolde en az 100 ms oluyo aylık 110 lıra oduyoruz bıde

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Türk telekom yaptığı birçok yanlışı var fiber altyapı türkiyenin çok az ilinde ve bazı bölgelerde var fiber paket alıp düşük paket parası ödemek çok saçma haksızlık Benşm tavsiyem Süperbox olur daha iyi hızları var altyapı derdi yok ama türktelekom Paranızla Rezil olacağınız Tek firma Bulaşmayın bence arkadaşlar zarar hep
İyi Forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Valla altyapı turktelekomum o yüzden iss den çok altyapı kaliten önemli

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sonuçta tüm alt yapı ona ait kampanyaları takip ederek size uygun olanı seçin bence.

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
türktelekomda ben kullanırken çok fazla kopukluk oluyordu yavaşlıyordu baya . ama türknete geçtim memnunum fakat türknetin de destek hattı yok cok can sıkıyor o konuda . sıkıntın oıldugunda geri dönüş yapabileceğin kişi yok anca yazıyorsun ne zaman mesajla sana dönerlerse o zaman ilgileniyorlar

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
internet fiyatları bu kadar pahalı olmasa ve uploadı bu kadar düşük vermese güzel

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ben türktelekom kullanıyorum kaç senedir ve hiç bir sıkıntı çıkmadı oturdugum yerin falan alt yapısı iyi

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
türk telekom orta yarım internet veriyolar ne iyi ne kötü 8 mb herhalde bizim int lolde 50 ms felan türkneti öneririm ve boş yere para kaybı türk telekom

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Super Online Öneririm Sana Daha İyi Türk Telekoma Göre

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
altyapı sorgulama ile geç ben ttnet kullanıyordum ve gerçekten berbattı şimdi superonline geçtim ve çok rahatım

Üye
5 HİZMET YILI
Bölgesel alt yapıya göre değişiklik gösteren bir durum aslında, Mesela başka bir ilçede vodofone net kullanıyordum hiç sorun yaşamıyor iyi bir hız alıyordum ilçe değiştirdim büyük problem yaşamaya başladım. Ancak tüm arkadaşlarımla ortak buluştuğumuz konu Türk Telekomun cidden çok kötü olduğu. Belki bazı bölgelerde performanslı altyapı verebilir ama genel olarak kötü , rooterları kötü tavsiye etmem

Üye
6 HİZMET YILI
verdiğin paraya değmiyo ben 200 tl internet faturası ödüyorum ama çokkkkk rezalet önermem kavüt bitiği an türk nete geçmeyi düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...