Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türk telekom yaptığı birçok yanlışı var fiber altyapı türkiyenin çok az ilinde ve bazı bölgelerde var fiber paket alıp düşük paket parası ödemek çok saçma haksızlık Benşm tavsiyem Süperbox olur daha iyi hızları var altyapı derdi yok ama türktelekom Paranızla Rezil olacağınız Tek firma Bulaşmayın bence arkadaşlar zarar hep
İyi Forumlar
türktelekomda ben kullanırken çok fazla kopukluk oluyordu yavaşlıyordu baya . ama türknete geçtim memnunum fakat türknetin de destek hattı yok cok can sıkıyor o konuda . sıkıntın oıldugunda geri dönüş yapabileceğin kişi yok anca yazıyorsun ne zaman mesajla sana dönerlerse o zaman ilgileniyorlar
türk telekom orta yarım internet veriyolar ne iyi ne kötü 8 mb herhalde bizim int lolde 50 ms felan türkneti öneririm ve boş yere para kaybı türk telekom
Bölgesel alt yapıya göre değişiklik gösteren bir durum aslında, Mesela başka bir ilçede vodofone net kullanıyordum hiç sorun yaşamıyor iyi bir hız alıyordum ilçe değiştirdim büyük problem yaşamaya başladım. Ancak tüm arkadaşlarımla ortak buluştuğumuz konu Türk Telekomun cidden çok kötü olduğu. Belki bazı bölgelerde performanslı altyapı verebilir ama genel olarak kötü , rooterları kötü tavsiye etmem