Türk telekom hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben türktelekom kullanıyorum şuana kadar hiç bir problem olmadı ping vb hiç bisey yok tavsiye ederim. yerine göre altyapın iyiyse hiç bi sıkıntı olmaz

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Bulunduğun konumdaki alt yapı etkiler, ben Vodafone internetini kullanıyorum şahsen ki küçük bir şehirdeyim hiç mutlu değilim.

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
türktelekomda net hızını sürekli düşürüyorlar fiber alabilirsin ben kullanıyorum şikayetçi değilim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Şöyle bir sorun var adam 100 tl veriyor 35 mbps internet istiyor .Türktelekom istenilen paketi veriyor aradan 1,2 ay geçiyor random bir insan arıyor(adam ile aynı paketi kullanıyor) internetinin kötü olduğunu söylüyor 100 tl verip 35 mbps internet alan adamın portu ile arayan kişinin portunu değişiyorlar . Aradaki noktayı inşallah anlatabilmişimdir .

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
eğer alt yapın türk telekom ise ve fiber ise 50mbps harika kanka bence tabi bulunduğun konuma göre de değişir yanlış yönlendirme yapmayayım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
zaman zaman hızda ciddi düşmeler oluyor ama . başkada bir sorun yaşamadım.
alınabilir

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kanka bende türktelekom kullanıyorum normnalde 16megabit hız almam gerekli fakat 8 megabit alıyorum ve bunu bildirdim fakat bana dedikleri bizim sokakta 8 megabit destekkliyormuş çok saçma bunu bildikleri halde 16 megabit veriyorlar bu bildiğin dolandırıcılık yani hem hız hemde bu yüzden tavsiye etmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...