Modem ve mobil hat olarak türk telekom kullanıyorum fakat son 2 gün içerisinde kopmalar 50mbps olan netimin 2-3 mbps'ye düşmesi mobil veri de aynı şekilde hatalara sahip. Acaba bende mi sıkıntı var yoksa şirket ile ilgili sorun mu?
Modem ve mobil hat olarak türk telekom kullanıyorum fakat son 2 gün içerisinde kopmalar 50mbps olan netimin 2-3 mbps'ye düşmesi mobil veri de aynı şekilde hatalara sahip. Acaba bende mi sıkıntı var yoksa şirket ile ilgili sorun mu?
İnternet hayatıma başladığımdan beri tt kullanıyorum 10 küsur yıla yakındır 10 kere sorun çıkarmamıştır.Şahsen hem altyapı hem de şansa bağlı internetin kalitesi (şans derken bazı arkadaşlarımın oturdukları semtte internet kablolarını çalıyorlardı :d) ve bir de şu sıralar internette veya forumlarda gördüğüm kadarıyla türkiye genelinde bi yavaşlama mevcutmuş istersen biraz bekle düzelebilir.