bende bir sıkıntyı yok şehir olarak çalışma yapılıyorsa 1 hafta süregelebilen düşmeler olabilir veyahut kopmalar en güzeli müşteri temsilcisiyle görüşmen
arkadaşlar türk telekomda bu tür sorunlar çok fazla var, belki kısmen sizin modeminizden yada bağlantılarınızdan kaynaklanabilir ama bu çok düşük bir ihtimal, arıza kaydı oluşturup ekip çağırmalısınız ve ekiplerin geldiğini ve ilgilendiğini de takip etmelisiniz çünkü hiç gelmeden bakmadan sorununuz çözüldü deniliyor çok karşılaştım bunlarla
Klübe hoşgeldin kardeşim. TT deyim ve net hızım çok düşük benimde ve bu 2 yıldır böyle. İnsanları dolandırıyorlar hiç taahhit verdikleri mbp/s yi kullanamadım ve ayrılamıyorum da. Çok yüksek cayma bedeli çıkartıyorlar.
Modem ve mobil hat olarak türk telekom kullanıyorum fakat son 2 gün içerisinde kopmalar 50mbps olan netimin 2-3 mbps'ye düşmesi mobil veri de aynı şekilde hatalara sahip. Acaba bende mi sıkıntı var yoksa şirket ile ilgili sorun mu?
Modem ve mobil hat olarak türk telekom kullanıyorum fakat son 2 gün içerisinde kopmalar 50mbps olan netimin 2-3 mbps'ye düşmesi mobil veri de aynı şekilde hatalara sahip. Acaba bende mi sıkıntı var yoksa şirket ile ilgili sorun mu?
Daha dün evime servis çağırdım ve geldiler tek dedikleri şey Modem arızalı sistem üzerinden de gözüküyordu fakat biz yine de ne olur ne olmaz diye bakmaya gelelim dediler sadece.