Üye
Gibirnet alabilirsin bunlar yerine şimdi yorumlara gelirler gibirnet ne çöp marka vb. tarzı aldırış etme 7-8 aydır kullanıyorum piyasada ki en ucuz internet firması bugüne kadar hiçbir problem yaşamadım kesinlikle tavsiye ediyorum hem ucuz hem de performans açısından gayet güzel ping açısında bile turknetten ms olarak daha düşük aylık ücretine gelecek olursak 110 lira boşuna cebinden paran gitmesin dostum tavsiyeme bir kulak vermeni şiddetle tavsiye ederimŞimdi sözleşmemiz Türk telekom ile bitiyor ama güzel bir Teklif ile geldiler 50mb/s internet veriyorlar 209 TL ama milenicom Turknet gibi sitelere baktığım zaman 80 mb/s alt yapımız olduğu gözüküyor sizce Türk Telekomdan devam mı etmeliyim yoksa diğer firmalardan mı devam etmeliyim ?
DİPNOT: Türk Telekoma sıcak bakma sebebim Aradığım zaman bir müşteri temsilcisine ulaşabilmem ama diğer firmalarda buna ulaşmak imkansıza yakın derecede ama Türk telekomunda denilen hızları vermemesinden geriliyorum Sizce bu konu hakkında ne yapmalıyım ?
Öncelikle selam. 200mgbit milenicom kullanmaya başladım 289 tl dedikleri hizi kesinlikle veriyorlar ama eve özel bir cihaz takıyorlar ücretsiz ve milenicom'a özel modem veriyorlar. Zaten altyapı ciber destekli değilse milenicom vermiyorlar. Hız testlerim aşağıda..Şimdi sözleşmemiz Türk telekom ile bitiyor ama güzel bir Teklif ile geldiler 50mb/s internet veriyorlar 209 TL ama milenicom Turknet gibi sitelere baktığım zaman 80 mb/s alt yapımız olduğu gözüküyor sizce Türk Telekomdan devam mı etmeliyim yoksa diğer firmalardan mı devam etmeliyim ?
DİPNOT: Türk Telekoma sıcak bakma sebebim Aradığım zaman bir müşteri temsilcisine ulaşabilmem ama diğer firmalarda buna ulaşmak imkansıza yakın derecede ama Türk telekomunda denilen hızları vermemesinden geriliyorum Sizce bu konu hakkında ne yapmalıyım ?
50mbps mi demek istedigin yoksa saniyede 50 mb indirme hızımı eğer 50 mbps den bahsediyorsan 209 tl cok ama cok fazla ve turknete gecmeni öneririmŞimdi sözleşmemiz Türk telekom ile bitiyor ama güzel bir Teklif ile geldiler 50mb/s internet veriyorlar 209 TL ama milenicom Turknet gibi sitelere baktığım zaman 80 mb/s alt yapımız olduğu gözüküyor sizce Türk Telekomdan devam mı etmeliyim yoksa diğer firmalardan mı devam etmeliyim ?
milemyumu kunlanma ne kulanıyorsan kullan ben kulanıyorum sözleşmemin bitmesini bekliyorum aşırı kopukluk varŞimdi sözleşmemiz Türk telekom ile bitiyor ama güzel bir Teklif ile geldiler 50mb/s internet veriyorlar 209 TL ama milenicom Turknet gibi sitelere baktığım zaman 80 mb/s alt yapımız olduğu gözüküyor sizce Türk Telekomdan devam mı etmeliyim yoksa diğer firmalardan mı devam etmeliyim ?
bende türk telekom kulanıyorum uzun süredir yaklaşık 3 yıl geçti şimdiye kadar 1 sorun olmadı internet hızında düşme yada arıza çıktı zaman teknik servis gelip yeni modem takıyor baya iyihocam bence türk telekom seç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?