Türk Telekom (TTnet) Gerçekleri Ve Türknet deneyimlerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Arkdaşlar ben bu türk telekomdan çok çektim, adamlar bildiğin kazık işlerini iyi yapmıyor ve bilerek yapmıyorlar neden mi anlatayım.
TTnet'i yaklaşık 5-10 yıl boyunca kullandım 50'akk ile hızım 4-5 mgbt' ancak alıyordum söz verdikleri fiyatın üstünde faturalar çıkardılar baya para verdim.
Üniversitede internet bağlattım 2 ay internet vermediler fatura çıkardılar nakil istedim 1 aya yapmayıp fatura çıkardılar iptal ettim faturalarımı ödedim 2 yıl sonra haciz ödettiler. Arıza kaydı bırakmaktan ciğerim soldu.
İnternette 1080p video nedir bilemedim 360'da video izleyebiliyordum. Bir arızayı yapana kadar kırk dereden su getiriyorlar.
Daha sonra Türknet ile tanıştım. Ayda 75 tl sabit ücret ödüyorum hızım 4'den 30'a çıktı gönderme hızım 3 oldu taahhüt yok istediğim zaman iptal edebiliyorum akk yok hızım hiç düşmedi yanında her yöne 1000'dk ev telefonu veriyorlar ama ben kullanmıyorum.
TTnetin yalanları burada başlıyor. VDSL Bağlatmak için 2 ay uğraştım her seferinde orada VDSL yok Türknet yalan söylüyor o firmadan hayır gelmez gelin size yeni kampanya yapalım diyorlar kendi akıllarınca kandırmaya çalışıyorlar.
Türknete geçseniz dahi Türk telekomun alt yapısını kullanırsız fakat adamlar yalan söylediği için size max 15 mgbit verir daha sonra 4-5 sabitler fakat Türknet böyle bir firma değil vanaları sonuna kadar açar max hızı alırsınız pingde olmaz.
Türknetin sevmediğim yönleri müşteri hizmetlerine arıza kaydı bırakamıyorsunuz ama kendi sitesinden işlemleri ve mesajı atıyorsunuz, Arızada türk telekom sahtekarlarına kalıyor.
Onlarda canları istediği gibi iş yapıyor beni arayıp orada VDSL yok iptal ettir adsl geç diyorlar ve gelip arızamı yapmıyorlar sahtekarlar.
Türkneti denemek isteyenlere 1 ay bedava koduda verebilirim.

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam özelden iletir misin bana kodu tt belasının taahhütü bu ay sona eriyor çok şükür ben de türknete geçeceğim

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
hocam özelden iletir misin bana kodu tt belasının taahhütü bu ay sona eriyor çok şükür ben de türknete geçeceğim
STI65MM91SOL Bu kodu herkes kullanabilir ilk fatura 1 ay ve güne göre geliyor.
Son kullanma tarihi geçmeden faturanıda ödersen yani güven verirsen sonraki ay bedava oluyor ve sözleşmen bitmesine yakınsa türktelekom cayma cezasınıda ödüyorlar yani bitmesinide beklemene gerek yok.

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
teşekkür ederim yakın zamanda kullanacağım.
STI65MM91SOL Bu kodu herkes kullanabilir ilk fatura 1 ay ve güne göre geliyor.
Son kullanma tarihi geçmeden faturanıda ödersen yani güven verirsen sonraki ay bedava oluyor ve sözleşmen bitmesine yakınsa türktelekom cayma cezasınıda ödüyorlar yani bitmesinide beklemene gerek yok.

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
hocam ttnet kadar berbat bi firma yok ayrıca kendi internetlerini baglatmadıgım icin benm eve internet cekmiceklerdi gidip şikayet ettim 1 gün sonra cektiler 1.5 sene netspeed firmasını kullandım cok memnundum ama yaylada altyapı olmadıgı için superbox aldım simdi onu kullanıyorum bende

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bende türk telekomdan türknet e geçtim. iyi ki de geçmişim türk telekom amelelik, ziyan, boşa geçen zaman. ayrıca taahhüt yok

marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Tahaatüm bitti 75 lira olan faturayı 140 lira ödedim coronadan sonra türknete geçicem zaten

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Geçin abi türk telekom pişmanlık.

Süper Üye
7 HİZMET YILI
dostum ben normalde suan 35megabıt dowloand alıyorum ama turknetı alırım en fazla altyapınız 16 megabit dowloand verebiliriz diyorlar guvenemedım açıkcası

Selena
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ttnet pişmanlık kesinlikle kardeşim 2 sene zorla kullandım superonline best.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kanka bölge bölge internet sağlayıcıları iyi bazı yerde ttnet bazı yerde türkcel sıkıntı çıkarıyor

⭐▂▃▅▆█⭐█▆▅▃▂⭐
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Şu Türk Telekom dan bir ben mi memnunum anlamadım gitti. :D
Yıllardır mobil hat, ev telefonu, internet kullanıyorum hiç problem yaşamadım.
Post automatically merged:

Türknet yalan söylüyor o firmadan hayır gelmez
Dostum müşteri hizmetleri böyle mi dedi harbiden ? :)

Darkness or Light
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Çalışan kampanyası olmasa bende Türknete geçerdim en kötü ihtimalle iptal bedelsiz iptal yapma hakkın var.

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Şu Türk Telekom dan bir ben mi memnunum anlamadım gitti. :D
Yıllardır mobil hat, ev telefonu, internet kullanıyorum hiç problem yaşamadım.
Post automatically merged:

Dostum müşteri hizmetleri böyle mi dedi harbiden ? :)
Arızacılar söyledi evet.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkdaşlar ben bu türk telekomdan çok çektim, adamlar bildiğin kazık işlerini iyi yapmıyor ve bilerek yapmıyorlar neden mi anlatayım.
TTnet'i yaklaşık 5-10 yıl boyunca kullandım 50'akk ile hızım 4-5 mgbt' ancak alıyordum söz verdikleri fiyatın üstünde faturalar çıkardılar baya para verdim.
Üniversitede internet bağlattım 2 ay internet vermediler fatura çıkardılar nakil istedim 1 aya yapmayıp fatura çıkardılar iptal ettim faturalarımı ödedim 2 yıl sonra haciz ödettiler. Arıza kaydı bırakmaktan ciğerim soldu.
İnternette 1080p video nedir bilemedim 360'da video izleyebiliyordum. Bir arızayı yapana kadar kırk dereden su getiriyorlar.
Daha sonra Türknet ile tanıştım. Ayda 75 tl sabit ücret ödüyorum hızım 4'den 30'a çıktı gönderme hızım 3 oldu taahhüt yok istediğim zaman iptal edebiliyorum akk yok hızım hiç düşmedi yanında her yöne 1000'dk ev telefonu veriyorlar ama ben kullanmıyorum.
TTnetin yalanları burada başlıyor. VDSL Bağlatmak için 2 ay uğraştım her seferinde orada VDSL yok Türknet yalan söylüyor o firmadan hayır gelmez gelin size yeni kampanya yapalım diyorlar kendi akıllarınca kandırmaya çalışıyorlar.
Türknete geçseniz dahi Türk telekomun alt yapısını kullanırsız fakat adamlar yalan söylediği için size max 15 mgbit verir daha sonra 4-5 sabitler fakat Türknet böyle bir firma değil vanaları sonuna kadar açar max hızı alırsınız pingde olmaz.
Türknetin sevmediğim yönleri müşteri hizmetlerine arıza kaydı bırakamıyorsunuz ama kendi sitesinden işlemleri ve mesajı atıyorsunuz, Arızada türk telekom sahtekarlarına kalıyor.
Onlarda canları istediği gibi iş yapıyor beni arayıp orada VDSL yok iptal ettir adsl geç diyorlar ve gelip arızamı yapmıyorlar sahtekarlar.
Türkneti denemek isteyenlere 1 ay bedava koduda verebilirim.
Paketim 1 ay sonra sona erecek galiba türknet e geçeceğim bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...