Biz iptal ettikten sonra bizden habersiz fatura çıkardılar. ****** evladına diyorumki abi benim bundan haberim yok bana bilgide gelmedi telefonumuda aramadınız mesajda atmadınız evimede gelinmedi diyorum hala sistemimizde gönderildi olarak yer alıyor diyor avukatı arayın diyorlar. Arayıncada türktelekomun sorunu ben buna birşey yapamam dosyayı mecbur icraya götüreceğim diyor. İcraya vermiş annesizler ve hala üstüne avukat masraflarınıda bize yıkıyorlar almayın/aldırmayın pişmanlıktır arkadaşlar. 280 lira olan faturayı 6. ayda 2 kez sms yolladık dediler yollamadılar pttden mektup gönderdik diyorlar pttde gelen/giden mektup yok aşşağıda posta kutum boş. Ev bu tarihte kurulmadı henüz yapım aşamasındaydı daha ev yok hizmet almadım biz gönderdik diyorlar. Ulaşabileceğiniz birimde yok fatura birimine aktarın diyorum ana menüye atıyor, hukuk bürosuna bağlayın diyorum sorunu iletin diyorlar sonra bağlıyorlar.
280 lira olan faturamın avukat masraflarıyla beraber 718 lira yaptılar almayın/aldırmayın imzalamadığım sözleşmenin faturasını çıkartıyorlar vede iznim olmadan kampanyaya alıyorlar. Genel müdürlükten iptal işlemini sağlamak istediğimizde kampanyaya girmişsiniz diyor dedik bizim haberimiz yok bilgide verilmedi diye siz girmişsiniz iptal bedelini ödeyeceksiniz demişlerdi onu ödedik aboneliği iptal ettirdik ve hala daha 6 ay boyunca fatura kesmeye devam ettiler
5-10 tl onları ödedik herşey bitti yukarıda belirttiğim faturayı çıkartmışlar. ****** evlatlarının sistemlerinde mesajı gönderdikleri gözüküyor ama ne hikmetse ben ulaşmak istediğimde mesaj yok aq