Türk Telekom pişmanlıktır (yardımcı olurmusunuz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
verdik süperbox sınırsız 200 tl tertemiz kardeşim araba binerken bile alıyorum yanıma

Yaklaşıyordu Şafak
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sirf ayni nedenden sonlandirdim

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Cimere yazabilirsin hakkını savun . Bende türktelekom kullanıyorum şuana kadar hiç bir problem olmadı 33 mbps dow 5.7 upload alıyorum

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Gerçektende pismanliktir ama ne yapalım alt yapılar onlara ayit genelde

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Hocam şikayetvar'a yazmanızı öneriyorum, direk bakıyorlar.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Cidden pişmanlıktır bizde kullanıyoruz çok kötü alacaklar varsa başka firmaları tercih etsinler.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
öncelikle sözleşmenin ne zaman bittiğini öğrenmen gerekiyor, hala süren çoksa şubesine gidip sorununuzun ne kadar ciddi olduğunu yani yukarda bahsettiklerinizi orada da anlatmanız gerek. İlgilenizmezse tüketici hakem heyetine şikayet edeceğinizi söyleyin. Bu korku onlara yeterli olur tabi olmazsada şikayet etmekten başka çare yok

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Sorun apartmandaki diğer kullanıcılarda da mevcutsa toplanın dilekçe imzalayın gönderin.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kullanmadığım hat için 250tl haciz geldi türktelekom pişmanlıktır kullanma

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Bende türktelekom kullanıyordum berbattı sonra türkneti gördüm 1 yıl zorunlu kalma karşılığında taahütünü ödüyorlar senin yerine internetimde gayet güzel kullanmanı tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bende TTNET kullanıyorum dediğin olaylar son günlerde bana da oluyor arıyorum bahaneler işte öyle böyle, Vodafone 'dan şikayet edip buraya geçtim hani altyapının asıl sahibi bunlar diye ama bunlar daha beter çıktı neyse ki önlem olsun diye sözleşmeyi 1 senelik yaptırdım ayrıca evin desteklediği hız 9 Mbps 2021 yılında rezalet bir hız bu yapacak bir şey yok çünkü TTNET tekel bu ülkede başka sağlayıcı yok, işte 15 Şubat 'ta bitiyor bu sefer de Millenicom deniyeceğim taahütsüz diye....

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
tüek telekom pişmanlıktır citten çok kötü

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
İlde merkez birimine git direk orada şikayet et. Ustele, yapış yakalarına. Olmadı iptal et superbox kullan. Durumu tüketici hakem heyetine de taşıyabilirsiniz.

FaRzEtKi BuAşKı YaŞaMaDıKK
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
öncelikle sözleşmenin ne zaman bittiğini öğrenmen gerekiyor, hala süren çoksa şubesine gidip sorununuzun ne kadar ciddi olduğunu yani yukarda bahsettiklerinizi orada da anlatmanız gerek. İlgilenizmezse tüketici hakem heyetine şikayet edeceğinizi söyleyin. Bu korku onlara yeterli olur tabi olmazsada şikayet etmekten başka çare yok
bu yılın sonu sözleşme bitişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...