Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler modem şifremi değişmek için 192.168.1.1 adresine girdim admin - turktelekom yazdım fakat kabul etmedi şifreyi değiştirmedim değiştiysemde hatırlamıyorum geri alma şansım varmıdır ?
Aynısını 4 yıl önce yaşamıştım Modemin reset deliğine iğne sok ve ışıkların kapanıp açılmasını bekle; düzelmesi lazım. Hoş ben servise götürüp düzeltmiştim ama oda iğne mantığını yapmıştı. Sende iğneyi reset deliğine sok, düzelmesi lazım.
Modemin yanında küçük bir delik var oraya iğne yardımıyla 10 saniye beklet sonra tüm ışıklar gitcek sonra yeniden açılacaktır. Bu işlemden sonra ilk aldığın gibi sıfırlanacaktır. Wifi şifresi falanda sıfırlanacak , onları baştan ayarlarsın. admin panel şifren ilk baştaki gibi aynı olacaktır.
Benden bir uyarı reset atarken Türk Telekom’un vermiş olduğu internet bağlantısını sağlayan kullanıcı adı ve şifreni not almayı unutma bunu unutursan internete erişim sağlamazsın!
Müşteri Hizmetlerini Arayıp Destek Alabilirsin, Kesin çözüm olarak Reset Bölümüne bir iğne yardımıyla dokunursan reset atılır ve Modemin arkasaında yer alan Şifre Aktif Olur. KİLİT