Süper Üye
emin misiniz24 ay taahütüd olur.
örnek verdim kral kaçsa artıkBen en az 12 ay olur diye biliyorum 24 çok fazla yanlısı var bence
yetkiliyi aradım uzamaz dedi yanlış bilgi mi verdi uygulamdan artırdım orda da öyle yazıyorduPaket yükseltmesi yaparsanız taahhüt süreniz uzar (24 ay yeniden başlar) aynı zamanda yeni bir sözleşme yapmış olursunuz.
eyw kral aradığım cevap tşkler. bittikten sonra denicem zaten 35 çok az geliyordu kalan zamanda 100 kullanmak istedimfarkını ödediğin sürece kalan 11 ay kullanırsın taahhüt bitene kadar.. ama taahhüt lü internet kullanma bence türknete - gıbır nete gibi internet sağlayıcıları dene
bana böyle söylemişti aradığımda bende bitmesini bekledim sonra bıraktımyetkiliyi aradım uzamaz dedi yanlış bilgi mi verdi uygulamdan artırdım orda da öyle yazıyordu
bida ariyim benbana böyle söylemişti aradığımda bende bitmesini bekledim sonra bıraktım
Farkı ödersen 11 ay kullanırs8n
Eyw tekrar yenilenir diye korktum24mb kullanıyordum yükselttim 100mb kaldığı yerden devam etti değişen bişey olmadı
Sanırım tarife yenilemedir o ben hız değişikliği yapicamKanka İki sene oluyor yani 24 ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?