Türk Telekomdan 10GB özürü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben By ŞaHaNe bugün sizlere bildiğiniz üzere dün öğleden sonra 13.59 da İstanbul’da gerçekleşen depremin ardından Türk Telekom hatları gitmişti ve yapılan açıklamaya göre Türk Telekom şirketi abonelerine özür amaçlı 2 AY Boyunca 10GB yani Aylık 5GB veriyor .
Şahsen ben çekmeyen bir hat kullanıyorsam internetine ne yapayım sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsun görüşleriniz benim için önemlidir .
Konumu okuduğunuz için teşekkür ediyorum.
İyi forumlar!​

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
telekom abone sayısı %50 nin altına düşmediği sürece bi şey olmaz

Moderatörün son düzenlenenleri:
live the moment
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
depremde tr deki hatlarin hepsi gidip geldi turkcellde bile kesintiler oldu. ama en etkili turk telekomu vurdu şunu söyleyebilirim operatörler daha orta seviye bir depremde bile bu hale geldi ki dünya kadar para kaldırıyorlar . Bence sınıfta kaldılar bunun özürü 10gb net mi yani?? şaka gibi deprem oldu hatlarımız çöp oldu alın size 10gb net küfret daha iyi

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
depremde tr deki hatlarin hepsi gidip geldi turkcellde bile kesintiler oldu. ama en etkili turk telekomu vurdu şunu söyleyebilirim operatörler daha orta seviye bir depremde bile bu hale geldi ki dünya kadar para kaldırıyorlar . Bence sınıfta kaldılar bunun özürü 10gb net mi yani?? şaka gibi deprem oldu hatlarımız çöp oldu alın size 10gb net küfret daha iyi
Bir tek Vodofone gitmedi ona hayret ediyorum :D

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
verdiğimiz paraların 1 kuruşunu bile hak etmiyorlar insanın yakınlarından haber alamaması ne kadar kötü birşey ya en yakın zamanda düzeltsinler

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
fay hattının üzerine kurmuşlar galiba altyapıyı orta çaplı bi depremde bile böyle gidiyorsa yani ne blm :uwot:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...