Türk Telekom'un Yeni Tarifesi (!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
TT.jpg

:not:

Türk Telekom’un Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) onayına gönderdiği tarifeye göre, kullanıcıların kotalı internet paketi 1 Nisan'dan sonra aşım olması halinde kesilecek.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) internette adil kullanım kotasını (AKN) kaldırmasının ardından yeni paket fiyatları da netleşmeye başladı. Türk Telekom, internet servis sağlayıcı (İSS) şirketlere 'Al-Sat Paket/Tarife Revizyonu' başlığıyla yeni toptan fiyat listesini dün gönderdi. Eğer BTK bu listeyi onaylarsa, artık İSS'ler Türk Telekom'dan aldıkları toptan fiyata yüzde 5 Özel İletişim Vergisi ve yüzde 18 KDV koyarak, yeni fiyatlardan satışa başlayacak.

Bilişim Sektörü İş adamları ve Profesyonelleri Derneği (BİSİAD) Başkanı Dağhan Uzgur'un Yorumu:

AKN uygulamasına son vermenin amacının internet hızının yavaşlatılmaması olduğunu hatırlatarak, "Biz bu yola internet hızı düşmesin, Türk gençliği en hızlı şekilde, ucuz ve kotasız şekilde internet kullanabilsinler diye çıktık ama geldiğimiz noktada daha önce kotası bittiği için internet hızı düşen ama erişimi kesilmeyen abonenin artık interneti tamamen kesilecek" dedi.
Dünya standartlarına göre oldukça düşük bir hız olarak kabul edilen 8 Mbps hızın halen paketlerde yer alıyor olmasının bile ayrı bir tartışma konusu olduğuna dikkat çeken Uzgur, şunları söyledi:
- Türkiye internet hızı konusunda dünyada 84'üncü sırada. Bu düşük hıza rağmen bir de kota ile kullanıcıların kısıtlanması doğru değil. ‘8 Mbps hızım olsun ama ucuz olsun' diyenler eskiden yaklaşık 30 TL'ye ihtiyaçlarını giderebiliyorken artık en düşük kotalı internete yaklaşık 60 lira ödemek durumunda kalacak. İnternetinin kesilmesini istemeyenler ise kesenin ağzını daha da açacak.​

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Az bir araştırıp gelsen buraya hani :2iq:

2 yıllık sözleşmem var.Benim için sorun olmuyor sanırım.AKK'nin bir faydası da dokunmadı bana:brainfree:
Müşteri hizmetleri ila bizzat görüştüm. Böyle bir şeyin olmayacağını söylediler. (İnternette böyle haberlerin olduğunu biliyorum)
Bir sürü farklı haber mevcut bu konu ile ilgili
e: Yanlış ta bilgilendirmek istemiyorum, başka bilgisi olan varsa aydınlatsın

Son düzenleme:
İstersen vur çıksın canım , Kanımı Maviye boya
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Zaten sömürdükleri kadar sömürüyorlar Vodafoneden kurtulamıyorum :cryangry:

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
yav bunları anlamıyorum bir şeyi kaldırdılar yetmedi yeni bir şey bi *****üz rahat dursun be bu kadar kötü bi ISS olamaz paradan başka bir şey görmüyor gözleri amaçları milleti sömürmek ha dersen ben sömürülmek istemiyorum başka ISS geççem bu seferde bütün türkiye altyapısı onun elinde olduğu için oralara yakın zamanda ücretlendirme getiririr ...... diktikleriminin

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
"İnterneti keseceğim" diyen bir ailen olduğu sürece AKN'siz internete geçemezsin maalesef :(
Post automatically merged:

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
türk telekom bitmiş artık ya türknete geçmenin zamanı gelmiş

Grafik Tasarım Uzmanı
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Hiç Mantıklı Değil 2003 deydi Bu Dediğin bence Eski Haberi Okumuşsun Bence Sen

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Evet o zaman Türknet e geçmek farz oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...