Türk yapımı Co-Op taktiksel FPS oyunu Contain 16 Ocak'ta çıkış yapıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
:yazı:

Oyun, oyunculara yoğun bir Co-Op deneyimi sunarken ekipman özelleştirmeleri ve stratejik oynanışıyla dikkat çekiyor. Contain, 16 Ocak 2024 tarihinde Steam üzerinde satışa sunulacak ve daha sonra Epic Games'e de gelecek. Oyun şu anda ön siparişle 235 TL fiyatla edinilebilir.

Türkçe seslendirme konusundaki çalışmalar devam ediyor fakat şirket henüz kesin bir tarih belirtmiyor. Oyuncular Türkçe seslendirme özelliğinin ne zaman ekleneceğini merakla bekliyor.

IMG_1116.jpeg

Contain, temelde SCP temasını kullanıyor fakat oyun bu teması özel bir kurguyla birleştiriyor. Oyuncular, uzaydan düşen ve doğaüstü olaylara sebep olan nesneleri kontrol etmeye çalışan bir özel görev gücünü yönetiyorlar.

Oyun pay-to-win bir modeli benimsemeyecek. Tüm ekipmanlara oyuna başladıkları anda erişilebilecek ve kozmetik ürünler dışında ek avantajlar satın almak zorunlu olmayacak. Geliştirici ekip oyuncuların adil bir deneyim yaşamasına odaklanıyor.

:video:

Yapımcısının röportajı ve oyun görüntüleri:

Oyunun Steam sayfası:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
P2W olmayacak deyip umarım P2W yapmazlar oyunu. Bu sahneyi çok gördük. Çoğu oyun, oyuncu sayısını yüksek görünce paranın hırsına kapılıp zamanında verdiği sözden geri dönebiliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
oooo güzel bilgilendirmen için sağ ol sevindim valla merakla bekliyorum

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
P2W olacak bir oyun görüyorum bu röportajda, şimdiden Z*LA 2 diyebiliriz.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Türk yapımı olması kesinlikle desteklerimizi esirgemeyeceğimiz anlamına gelir

Donator
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Co-Op oyunu nasıl P2W yapabilirler, zaten ücretsiz de değilmiş ki oyun. Swat 4 gibi bir şey olacak büyük ihtimalle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...