Türk oyun stüdyosu olan Wily Pumpkin yeni oyunu Potentia‘nın çıkış tarihi açıkladı.
Tek kişilik hikayeye sahip bir aksiyon, macera oyunudur.
Oyunun amacı, soğuk savaş zamanında yaşanan saldırılardan sonrasını konu alıyor. Potentia,11 Şubat 2021‘de çıkacak.
Sistem Gereksinimleri
Minimum
İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit, Windows 8 64-bit, Windows 10 64-bit İşlemci: AMD FX 6300 / AMD Ryzen 3 1200 / Intel Core i5 2400 veya daha iyisi Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: AMD Radeon R9 285 / NVIDIA GeForce GTX 760 veya daha iyisi Depolama: 15 GB (SSD önerilir)
Önerilen
İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit, Windows 8 64-bit, Windows 10 64-bit İşlemci: AMD FX 8350 / AMD Ryzen 5 1400 / Intel Core i7 3770 veya daha iyisi Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: AMD Radeon R9 290 / AMD Radeon RX 570 / NVIDIA GeForce GTX 1050 veya daha iyisi Depolama: 15 GB (SSD önerilir)
Oyunun Tanıtım Videosu Oyunun Sayfasına gitmek için
Modelleme müzik ve mekanikler güzel harita tasarımında biraz daha vakit harcanabilirdi videoda gördüğüm kadarıyla npcler daha mantıklı hareket edebilirdi ama genel olarak iyi gibi alıp oynamak lazım
Severek oynadığım içeriklerle eş değer görünüyor ve ilgimi aldı doğrusu. Süresi az kalmışken merak ediyorum şimdiden. Beklendiği gibi iyi bir sonuçla oynamaya değer olmasını diliyorum. Zaman geçirmek için potansiyeli güzel oyun olabilir. Gereksinimleri açısından sorun yaratmaz ve yeterli oranlarda olması da kullanıcı sistemleri için iyi olmuş olur.