Süper Üye
dipnot2'de belirttiğim gibi günlük 1-2 saat yeterli eğer 4 kişi bulabilirsek 3 belki 4 haftada proje biter %80 gibi bir ilerlemeye ulaşılırYeterince açık olmuş umarım aradığın kişiyi bulursun zevkli bir iş gibi duruyor ama anladığım kadarıyla gününün çoğu vaktini buna ayırmak zorunda
baya eğlenceli gibi duruyor ya sohbet muhabbet ederek yapılabilir keşke dahil olabilsem fakat malum sınavlardipnot2'de belirttiğim gibi günlük 1-2 saat yeterli eğer 4 kişi bulabilirsek 3 belki 4 haftada proje biter %80 gibi bir ilerlemeye ulaşılır
çevirim çok iyidir 2 yıl yabancı dil eğitimi aldım isterimesmi veya bir gelir karşılığı yapılacak bir iş değil tamamen kişisel zevklerden Pes serisini oynayanlar (hâla oynayanlar) bilir Türkçe spiker desteği 2016'da kesildi takip edenler bilir Hasan mustan youtube'a başladıktan sonra sesegel kanalıyla tamamen turkcespiker siteyi dahi saldı forumlarında hayaletler geziyor resmen
[/Q şeyler yapmak
Bencede çok zor bi iş ama zevkli gibi ben çok pes oynarım ama çeşke türkçe speakerlik gitmeseydi mutlu olrudumYeterince açık olmuş umarım aradığın kişiyi bulursun zevkli bir iş gibi duruyor ama anladığım kadarıyla gününün çoğu vaktini buna ayırmak zorunda
post'da belirtmiştim tekrarlıyorum o halde copy paste ilene gibi kullanmayı bilen hangi konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?