Türkçeleştirme projem için bilgisayar kullanmayı bilen eleman arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Öncelikle bu resmi veya bir gelir karşılığı yapılacak bir iş değil tamamen kişisel zevklerden Pes serisini oynayanlar (hâla oynayanlar) bilir Türkçe spiker desteği 2016'da kesildi takip edenler bilir Hasan mustan youtube'a başladıktan sonra sesegel kanalıyla tamamen turkcespiker siteyi dahi saldı forumlarında hayaletler geziyor resmen
şimdi oyun dosyalarını açmayı düzenlemeyi ses ayarlarını anca kavrayabildim aslında 3 yıldır yapmak istiyorum hiç vakit ayıramamıştım virüs sebebiyle tam olarak olmasa da günde 2-3 saat vakit ayırabilecek duruma geldim şimdi lazım olan arkadaşlarda aradığım özellik :
ilk olarak çakal olmayacak aynı şekilde kendine müslüman'da zira amacımız bu yapacağımız modu paylaşmak 5-10 hadi toplasan 20 kişiyle özel özeliye oynamak değil.
bıkmayacak usanmayacak biri. (PES'in veritabanı büyük her bir takım ve oyuncu ismini not etmek lazım birde cümleleri ve derbi girişlerini)
bilgisayarı olması gerekiyor(mobilden girenler için belirttim)
herhangi bir iletişim adresi lazım: insta-discord-skype-gmail uygundur isteyen
az düzeyde ingilizce yeterli (duyduğu kelimeyi anlayacak kadar olsun yeter ingilizce bir kelimeyi türkçe düşünecek kadar olmasına gerek yok england anladıysa ingland olarak algılasa yeter)
bilgisayarında minimum 5gb boş alan flaş'da olabilir çalışacağı alan yeterli.

Dürüst olmalıyım bir spiker ve bir yorumcum var hali hazırda saydığım özelliklerden de anlaşılacağı üzere ekibe projeye 1 hızlandırma ve iş bölümü kolaylığı açısından
2-3 kişilik tabiri caizse klavye ameleliği yapacak eleman lazım örnek veriyorum : (SES Id:0001 , Takım:Barcelona) şeklinde veya (SES Id:0001 ,oyuncu:Messi).
yukarıdaki şartları karşılayan ve kabul edenler iletişime geçsin

dipnot: umarım yeterince açık olmuştur ha bu arada sesine ve mikrofonuna gerçekten güvenen olup da ben spiker veya ben yorumcu olabilirim diyen var ise yine aynı şekilde iletişime geçsin bir maç gameplayi verilecek ve test edilecektir neticede ses , sesten üstündür :d belli olmaz ama bu amaçla gelenlere genelde bakılmayacaktır
dipnot2: Uğraştırıcı bir iş gibi geldi mi kulağa bilmem ama günde maksimum 1 saat ile birkaç haftalık iş

İnsan mutsuzluğu satın alırmı ben servetimi verdim
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yeterince açık olmuş umarım aradığın kişiyi bulursun zevkli bir iş gibi duruyor ama anladığım kadarıyla gününün çoğu vaktini buna ayırmak zorunda

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Yeterince açık olmuş umarım aradığın kişiyi bulursun zevkli bir iş gibi duruyor ama anladığım kadarıyla gününün çoğu vaktini buna ayırmak zorunda
dipnot2'de belirttiğim gibi günlük 1-2 saat yeterli eğer 4 kişi bulabilirsek 3 belki 4 haftada proje biter %80 gibi bir ilerlemeye ulaşılır

İnsan mutsuzluğu satın alırmı ben servetimi verdim
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dipnot2'de belirttiğim gibi günlük 1-2 saat yeterli eğer 4 kişi bulabilirsek 3 belki 4 haftada proje biter %80 gibi bir ilerlemeye ulaşılır
baya eğlenceli gibi duruyor ya sohbet muhabbet ederek yapılabilir keşke dahil olabilsem fakat malum sınavlar :D
sizlere başarılar şimdiden adımlarını burdada paylaşın bizde görelim belki diğer insanlarda sizden görüp başlar :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
esmi veya bir gelir karşılığı yapılacak bir iş değil tamamen kişisel zevklerden Pes serisini oynayanlar (hâla oynayanlar) bilir Türkçe spiker desteği 2016'da kesildi takip edenler bilir Hasan mustan youtube'a başladıktan sonra sesegel kanalıyla tamamen turkcespiker siteyi dahi saldı forumlarında hayaletler geziyor resmen
[/Q şeyler yapmak
çevirim çok iyidir 2 yıl yabancı dil eğitimi aldım isterim

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Proje güzel ancak, uğraşmasını bulucak insan bulmak çok zor.. Umarım bulursun.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka yardımcı olmak isterim fakat boş vaktim pek olmuyor

memories never die
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
dostum inşallah aradığın kişiyi bulursun kolay gelsın vaktim olsa keşke ama malesef umarım bulursun

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Müsait olunca ulaşmaya calisicam

Bana kimse değil sen lazımsın
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Bencede çok zor bi iş ama zevkli gibi ben çok pes oynarım ama çeşke türkçe speakerlik gitmeseydi mutlu olrudum

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ne gibi kullanmayı bilen hangi konuda
post'da belirtmiştim tekrarlıyorum o halde copy paste ile

"Dürüst olmalıyım bir spiker ve bir yorumcum var hali hazırda saydığım özelliklerden de anlaşılacağı üzere ekibe projeye 1 hızlandırma ve iş bölümü kolaylığı açısından
2-3 kişilik tabiri caizse klavye ameleliği yapacak eleman lazım örnek veriyorum : (SES Id:0001 , Takım:Barcelona) şeklinde veya (SES Id:0001 ,oyuncu:Messi).
yukarıdaki şartları karşılayan ve kabul edenler iletişime geçsin "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...