[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]Sözü fazla uzatmadan konuya geçelim.[/FONT]
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]Belki pekçoğunuz biliyodur.Fakat bilmeyenler için Yararlı olacağını düşünüyorum.[/FONT]
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]Benim de aktif şekilde kullanmakta olduğum bu sitede internet dakika sms gibi ödüller kazanabilirsiniz.Siteye bu linkten üye olabilirsiniz.[/FONT]
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]Sizden istenilen Basit görevleri yaparak puan toplayuyorsunuz. Görevler genelde twitterdan bir şeyi rt etmek veya facebooktan bir gönderiyi beğenmek oluyor. Bu şekilde puan toplayarak internet sms dakika gibi ödülleri kazanabilirsiniz.Bunun yanında sitede indirim kartları,küçük ev aletleri,sinema biletleri,kulaklık vs. Şeyler kazanabilirsiniz.[/FONT]
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]Belki pekçoğunuz biliyodur.Fakat bilmeyenler için Yararlı olacağını düşünüyorum.[/FONT]
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]Benim de aktif şekilde kullanmakta olduğum bu sitede internet dakika sms gibi ödüller kazanabilirsiniz.Siteye bu linkten üye olabilirsiniz.[/FONT]
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif] Siteye Facebook,Twiter ile de giriş yapabilirsiniz.[/FONT][font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]Sizden istenilen Basit görevleri yaparak puan toplayuyorsunuz. Görevler genelde twitterdan bir şeyi rt etmek veya facebooktan bir gönderiyi beğenmek oluyor. Bu şekilde puan toplayarak internet sms dakika gibi ödülleri kazanabilirsiniz.Bunun yanında sitede indirim kartları,küçük ev aletleri,sinema biletleri,kulaklık vs. Şeyler kazanabilirsiniz.[/FONT]