Yaklaşık 4 ay önce mahalleye fiber geldi SuperOnline tarafından, şu anda VDSL kullanıyorum ve iptal edip SuperOnline'a geçmeyi düşünüyorum ama paket fiyatları aşırı pahalı. 200 Mbps internet, 195 TL. Sizce geçmeli miyim, bu fiyata değer mi?
Her türlü VDSL'den daha çok memnun eder ama maddi açıdan sana zorluk yaşatacaksa geçme varsın fiberden eksik kalsın evin o zorluğa katlanmaya değmez.
ha tabii param var diyorsan hiç düşünmeden geç derim.
maddii duruma baglı ama fibere geçmeni tavsiye ederim ben turknet kulanıyorum mesela 100 mps veriyolar 97 tl oda 130 olcak yani çok bi fark yok artık arlarında zora sokmazsa seni geç
Türknet destekliyorsa altyapı varsa evinizde ona geçmeni öneririm 100 tl mi neydi 1000mps devamlı arkadaşım onunla hava atıyo bana bi ona bak altyapı sorgula bence bu türknet daha iyi (arkadaşımın internet hızı açısından dowload dda upload da deli gibi fazla yazamadım tama sen anladın D.
Sorman hata maddi olarak seni etkilemicekse direk geç dostum ben cok ugrastım alt yapı için ttnet dısında hiçbir hizmetten faydalanamıyorum kşke benim boyle bi seçenegim olsa