Turkcell Ücretsiz İnternet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Turkcell Bip ile dakikasız internetsiz kalmak yok !

Sürpriz Nokta Kampanyası - TURKCELL
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
› kampanyalar

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Konuda Anlatımını Yapıp Tam Bir Link Verseydin Daha Açıklayıcı Olurdu

Üye
8 HİZMET YILI
Hocam linkten herhangi bi konuya ulaşılamıyor açıklık getirebilir misiniz biraz ?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bip soyle isliyor genelde iste 5 arkadasına yazınca 1 haftalık internet yarısmalar oluyor katiliyorsun 30 arkadasınla konus 1 ay 10 gb internet gibi zamanda az kullanmadim tabi bip aktif kullanılması icin aynı whatsap gibi türkcell hediyeleri

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Bip Messenger cihazınızda yüklü değil ise yükleyin. Bip Messenger'a girdikten sonra ''Keşfet'' bölümüne giriş yapın arama butonu üzerinden ''Sarı Nokta'' diyerek aratıp servise giriş yapın, servise giriş yaptıktan sonra Takip et butonuna basarak ilgili servisi takip edin, Sarı nokta uygulamasına katıldığınız ile ilgili bir bilgilendirme mesajı alacaksınız, birkaç dakika geçtikten sonra oyuna katılım ile ilgili bilgilendirici bir mesaj daha gelecek bu mesajın altından Oyna butonuna basarak ilgili oyuna başlayabiliyorsunuz. Pokemon Go ile aynı mantık elinizde telefon açık bir harita üzerinden yakınınızdaki sarı noktaları bulmaya çalışıyorsunuz bu sarı noktaları bulduğunuzda tıklayarak rastgele sürpriz Turkcell hediyeleri kazanıyorsunuz.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Bip Messenger cihazınızda yüklü değil ise yükleyin. Bip Messenger'a girdikten sonra ''Keşfet'' bölümüne giriş yapın arama butonu üzerinden ''Sarı Nokta'' diyerek aratıp servise giriş yapın, servise giriş yaptıktan sonra Takip et butonuna basarak ilgili servisi takip edin, Sarı nokta uygulamasına katıldığınız ile ilgili bir bilgilendirme mesajı alacaksınız, birkaç dakika geçtikten sonra oyuna katılım ile ilgili bilgilendirici bir mesaj daha gelecek bu mesajın altından Oyna butonuna basarak ilgili oyuna başlayabiliyorsunuz. Pokemon Go ile aynı mantık elinizde telefon açık bir harita üzerinden yakınınızdaki sarı noktaları bulmaya çalışıyorsunuz bu sarı noktaları bulduğunuzda tıklayarak rastgele sürpriz Turkcell hediyeleri kazanıyorsunuz.
Anlatım İçin Teşekürler

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Fake gps kullanarak konumunuzu degiştirin toplayın gb inteenetleri beyın bedava hey yavrum bunlarıda benmi soyliyim :D

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Fake gps kullanarak konumunuzu degiştirin toplayın gb inteenetleri beyın bedava hey yavrum bunlarıda benmi soyliyim :D

Onuda denedim sahte konum ile ilgili bir uyarı mesajı verdi vazgeç ve tamam diyerek o menü geldiği zaman herhangi bir noktaya tıklayıp devam ettiğinizde, konum bilginiz bulunamadı mesajı geliyor fakat aradan 5 dakika geçmeden hediyenizde hattınıza yükleniyor. İlerisi için bişeyler yaparlarmı bilemem. :D

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Onuda denedim sahte konum ile ilgili bir uyarı mesajı verdi vazgeç ve tamam diyerek o menü geldiği zaman herhangi bir noktaya tıklayıp devam ettiğinizde, konum bilginiz bulunamadı mesajı geliyor fakat aradan 5 dakika geçmeden hediyenizde hattınıza yükleniyor. İlerisi için bişeyler yaparlarmı bilemem. :D

Turkcell Farketmeden yapın benim netim var uğrasmıyorum salla kazan açığını kapattılar bunuda farkedip kapatırlar acele etsinler

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Turkcell Farketmeden yapın benim netim var uğrasmıyorum salla kazan açığını kapattılar bunuda farkedip kapatırlar acele etsinler

Geçenlerde 10gb vermişti ama adam gibi kullanamadım bile 4 gb dahi yeter iken sırf Whatsapp mesajlaşması ve instagram için 10gb fazlasıyla yetti. Geri kalanını da arkadaşlar arasında paylaştırdım, bir işe yarasın diye.. Turkcell'in bu kampanyaları güzel oluyor gerçekten.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Geçenlerde 10gb vermişti ama adam gibi kullanamadım bile 4 gb dahi yeter iken sırf Whatsapp mesajlaşması ve instagram için 10gb fazlasıyla yetti. Turkcell'in bu kampanyaları güzel oluyor gerçekten.
Aynen bazen vıdeolara bakıyorum salla kazanda düz zemine koyun dıyolar 10 gb cıkar dıyorlar çok saçma

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
10 gb bugu vardı sadece tamam şimdi düzeldi boşuna ugrasmayın olamz

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Bip üzerinden Sürpriz noktaya (bir önceki mesajımda sarı nokta yazmışım :) ) girip takip ederek günlük 1 gb internet kazanabilirsiniz hiç yoktan iyidir sadece takip edip geri çıkış yapmanız yeterli bilginiz olsun.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
eskıden cok verıoyrduda sımdı az veerıyor

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Link sıkıntılı kardeşim herhangi bir yere yönlendirmiyor direk ana sayfaya yönlendiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...