Süper Üye
Anlatım İçin TeşekürlerArkadaşlar Bip Messenger cihazınızda yüklü değil ise yükleyin. Bip Messenger'a girdikten sonra ''Keşfet'' bölümüne giriş yapın arama butonu üzerinden ''Sarı Nokta'' diyerek aratıp servise giriş yapın, servise giriş yaptıktan sonra Takip et butonuna basarak ilgili servisi takip edin, Sarı nokta uygulamasına katıldığınız ile ilgili bir bilgilendirme mesajı alacaksınız, birkaç dakika geçtikten sonra oyuna katılım ile ilgili bilgilendirici bir mesaj daha gelecek bu mesajın altından Oyna butonuna basarak ilgili oyuna başlayabiliyorsunuz. Pokemon Go ile aynı mantık elinizde telefon açık bir harita üzerinden yakınınızdaki sarı noktaları bulmaya çalışıyorsunuz bu sarı noktaları bulduğunuzda tıklayarak rastgele sürpriz Turkcell hediyeleri kazanıyorsunuz.
Fake gps kullanarak konumunuzu degiştirin toplayın gb inteenetleri beyın bedava hey yavrum bunlarıda benmi soyliyim
Onuda denedim sahte konum ile ilgili bir uyarı mesajı verdi vazgeç ve tamam diyerek o menü geldiği zaman herhangi bir noktaya tıklayıp devam ettiğinizde, konum bilginiz bulunamadı mesajı geliyor fakat aradan 5 dakika geçmeden hediyenizde hattınıza yükleniyor. İlerisi için bişeyler yaparlarmı bilemem.
Turkcell Farketmeden yapın benim netim var uğrasmıyorum salla kazan açığını kapattılar bunuda farkedip kapatırlar acele etsinler
Aynen bazen vıdeolara bakıyorum salla kazanda düz zemine koyun dıyolar 10 gb cıkar dıyorlar çok saçmaGeçenlerde 10gb vermişti ama adam gibi kullanamadım bile 4 gb dahi yeter iken sırf Whatsapp mesajlaşması ve instagram için 10gb fazlasıyla yetti. Turkcell'in bu kampanyaları güzel oluyor gerçekten.
Aynen bazen vıdeolara bakıyorum salla kazanda düz zemine koyun dıyolar 10 gb cıkar dıyorlar çok saçma
fake gps nasıl oluyor uygulama miFake gps kullanarak konumunuzu degiştirin toplayın gb inteenetleri beyın bedava hey yavrum bunlarıda benmi soyliyim
Salla kazandaki açık neydiki ??Turkcell Farketmeden yapın benim netim var uğrasmıyorum salla kazan açığını kapattılar bunuda farkedip kapatırlar acele etsinler
eskıden cok verıoyrduda sımdı az veerıyor
Link sıkıntılı kardeşim herhangi bir yere yönlendirmiyor direk ana sayfaya yönlendiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?