Onaylı Üye
Alınmaz.
Onda da jb durumu var diyorlar yani ama uzun ömürlü cihazbence git sat ios al kardeşim yıllardır bozulan biyeri yok sıkıntı çıkarma durumu yok![]()
Bootloader kırman için telefoncularda bulunan box a ihtiyacın var o cihazlarda epey pahalı en iyisi telefoncuya götürmen olacaktır.Merhabalar T80 kullanıcısıyım 2 sene önce aldım ama illallah ettirdi bu cihaz beni, ne root atabiliyorum, ne rom yükleyebiliyorum üstelik güncelleme de gelmiyor, parmak izi de gitti garantisidir bittiği için sizden bir ricam olacak bootloader kilidini kırabilme şansım var mı acaba yardımcı olur musunuz
Dostum hepsini denedim nafile yani olmuyor sinir krizi geçirtir insanahocam internette bir program vardı inan çok baktım adını hatırlayamadım hazır root falan atıyordun bilen varsa banada hatırlatsın onu kullan T50 T80 lerde işe yarıyor düzeltiyor telefonu
hala arıyorum denk gelir gelmez paylaşacağım seninleDostum hepsini denedim nafile yani olmuyor sinir krizi geçirtir insana
Çok makbule geçer inan, bekliyorumhala arıyorum denk gelir gelmez paylaşacağım seninle
Cihaz kötü değil zaten türkcell rom u kötü boşa yer kaplıyor + romlarının arkalarında değiller güncelleme filan yapmıyorlarkardeş ben de az kalsın alacaktım sonra iphone aldım memnunum ama t80 cihazı da kötü bir cihaz değil
Aldığıma bin pişmanım yani daha da yaklaşmam böyle cihazlarababam kullanıyor bu telefonu gördugum en rezalet telefon