Türkeyede Paypal Olmaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Merhabalar ben uzun bir süredir gmod oynuyorum birtane server buldum girdim 1 aydan fazladır burdayım ve server p2w gibi ama değil. Bende para yatırmaya karar verdim ama serverin sitesine girdğimde yalnızca PayPal ile ödeme yapılıdığını gördüm ama malesefki ülkemizde PayPal yok. Bu konu hakkında ne yapabilirim migros gibi büyük alışveris merkezlerinde örneğin 10 poundluk gift codeler satılıyormudur ?

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Destek İle İletişim Kurarak Durumundan Bahset Belki Küçük Bir İhtimal Çözüm Üretebilirler.

Ultra Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla PayPal kullanılamıyor olmasına rağmen ziyaretçi ödemesi gibi bir olay bulunmakta. PayPal hesabı oluşturulmadan direk kart bilgileri ile ödeme yapılıyor, bu ziyaretçi ödeme şeklini kullanarak başka sitelerden alışveriş yapmıştım.

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Maalesef aynı durumu ben yaşıyorum. Paramızla rezil oluyoruz. Yabancı sitelerden hiç birşey alamaz duruma geldik.

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
sanal kart ile yapabilirsin, online yabancı sanal kart siteleri var. Ben oradan yapıyordum. 1 dolar civarı komisyon alıyorlar ancak.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Yöneticilerle konuş steam gift vb gibi şeylere ödeme yapabilirmiyim diye sor
Parayı siteye yatırıyorsun sistem direk oyunda sana coini veriyor. Sordum ve böyle dediler çevrilmiş hali
Post automatically merged:

sanal kart ile yapabilirsin, online yabancı sanal kart siteleri var. Ben oradan yapıyordum. 1 dolar civarı komisyon alıyorlar ancak.
Bana Bazı Siteleri Özelden Yazarmısın

Destek İle İletişim Kurarak Durumundan Bahset Belki Küçük Bir İhtimal Çözüm Üretebilirler.
Malesef Sadece Böyle Paypaldan yatırıyorsun 15-20 saniye içinde sistem sana coini yolluyor

Bildiğim kadarıyla PayPal kullanılamıyor olmasına rağmen ziyaretçi ödemesi gibi bir olay bulunmakta. PayPal hesabı oluşturulmadan direk kart bilgileri ile ödeme yapılıyor, bu ziyaretçi ödeme şeklini kullanarak başka sitelerden alışveriş yapmıştım.
Googleda bulamadım özelden yardımcı olurmusun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...