- Yasaklandı
aga be2$ = 24 Adet Su 2Tl = 1 Tane Soğuk Su
birşey alırken asıl fiyatın 14 katını ödemek zoruma gidiyorbirşey satın alırken devletede almak üzücü oluyor
İnsanlık olarak iyi falan değilizinsanlık olarak gayet iyiydik ama vergiler gereksiz fazla.
Günlük aldığın nefesin vergisi gelebilirYurtdışına çıkma vakti gelmiş zor yaşanır artık bu ülkede her şeye zam gelmeye başladı dua edin yaşama vergisi ödemiyoruz![]()
Kanka niye öyle dedinGünlük aldığın nefesin vergisi gelebilir
Yurtdışını hiç heveslenme derim dostum otur oturtuğun yerde![]()
Bana söyle o zaman dostum tamam Türkiye deki misafirperverliği,dostluğu,yardımseverliği hangi ülkede bulabileceksinKanka niye öyle dedinbu ülkede hayat mı var
Hocam yapma gözünü seveyim evet haklısın ama ben birşey almak için aylarca bir şey yemeden çalışmak zorunda mıyım burda hayat çok pahalı kanka biliyosunBana söyle o zaman dostum tamam Türkiye deki misafirperverliği,dostluğu,yardımseverliği hangi ülkede bulabileceksin
Avrupa ülkelerinde insanı insan yerine koymuyorlar bazen emin olun
Bizim Türkiyemiz cennet bir ülke ama vergiler kol gibi olunca avrupa daha çekici geliyor herkese
Cennet gibi bir ülken var ve sen de bu cennet vatanın evladıysan vatanına her daim sahip çıkacaksın
ama şöyle bir durum vergilerden dolayı herkes şikayetçi bende dahilHocam yapma gözünü seveyim evet haklısın ama ben birşey almak için aylarca bir şey yemeden çalışmak zorunda mıyım burda hayat çok pahalı kanka biliyosun
Birisinde açım dersin yemek vermezler
Burada açım dersin hapse atarlar fark bu
kankam zaten iyiy DİK diyorum iyiyiz demiyorumİnsanlık olarak iyi falan değiliz
Git bak iskandinav ülkelerinde kaç tane kadın cinayeti hırsızlık oluyor
Bir de afrika ülkelerine bak insanlar alım gücü yüzünden depresif oluyorlar artık git gide ölümlerde cinayetlerde afrika ülkelerine yaklaşıyoruz
Birilerinin el atmasına gerek yok eli olanlar elini çekse bize yeterÜlkenin ekonomisi iyi bir yere gitmiyor bence birinin el atması lazım