Türkiye neden düşük hızlı internete mahkum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
5gEWQ5.jpg
 ​
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Türkiye internet hızları söz konusu olduğunda, yapılan araştırmaya göre 4 Megabit ortalama ile pek iyi bir konumda değil. Yapılan araştırma düşük hızın nedenlerini irdeliyor.

Günlük yaşantımızda artık vazgeçilmez olan internet hizmetlerinin kalitesi, aynı zamanda ülkelerin gelişmişlik düzeyini ve ekonomilerin büyümesini de etkileyen önemli bir faktör haline geldi. Akamai’nin yaptığı araştırmada, Türkiye fiber internet hızıyla Kenya (15 megabit) ve Şili (8,6 megabit) gibi ülkelerin gerisinde kalarak 67. sırada yer alıyor.
9QWkN8.jpg

TELKODER tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye’deki fiber internet kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu 4 megabit gibi oldukça düşük bir hıza sahip. Kullanıcıların yüzde 19’u 10 megabit, kalan yüzde 7’si ise 15 megabit ve üstü bir hızla internete erişebiliyor.

[/FONT]

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
yararlı konu olmuş sağolasın rep olsaydı verirdim

#Derken Besmele Çek.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Sanırsam en hızlı olanlar hindistan abd falandı Konuyu şuan okumdan youm yapıyorum yani tamamını konuda yazabilir bunlar :)

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Ben :
-Merhaba Ben İnternetimin Hızı Düşük Bana 16 mbps ye kadar geleceğini Söylediler.Kotayı Da Aşmadım Neden ?
Müşteri Hizmetleri :
-Sizin Ev Bizim Santrala Çok Uzak Bu Yüzden.Ayrıca Sizin Kablolarınızda Sıkıntı Olabilir.Modeminizde Sıkıntı Olabilir.Bilgisayarınızı Teknik Servise Gösterin Bir Sorun Olabilir.

Böyle Cevaplarla Biz 4 mbps Ortalamaya Gelmişiz Ona Şükür.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Fraude' Alıntı:
Ben :
-Merhaba Ben İnternetimin Hızı Düşük Bana 16 mbps ye kadar geleceğini Söylediler.Kotayı Da Aşmadım Neden ?
Müşteri Hizmetleri :
-Sizin Ev Bizim Santrala Çok Uzak Bu Yüzden.Ayrıca Sizin Kablolarınızda Sıkıntı Olabilir.Modeminizde Sıkıntı Olabilir.Bilgisayarınızı Teknik Servise Gösterin Bir Sorun Olabilir.

Böyle Cevaplarla Biz 4 mbps Ortalamaya Gelmişiz Ona Şükür.

Dogru Soyluyorlar vodafone Modem Kullanıyorum Eskıden En yuksek ındırme 700 kbs ınıdryıordu sımdı 1.3 mb ındırıyor cunku ana yola yakın 5 katlı bınanın 5 ıncı katına tasındık.

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Her gittiğim internet kafde illaki internetin gitmesi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...