Türkiye seneye G-20'ye alınmaya bilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Türkiye dünyanın en büyük 20 ekonomisi arasından 21.sıraya düşerek G-20 katılım hakkını kaybetti,
uzmanlara göre Amerika ile anlaşılabilir ise. bir ihtimal Türkiye masaya katılabilir.

Türkiye ekonomisi, ilk çeyrekte ağırlıkla baz etkisi kaynaklı olmak üzere yüzde 4,5 büyüme kaydettikten sonra salgının ilk dalgasının yaşandığı ikinci çeyrekte yüzde 9,9 küçüldü.

Bunu daha önce sizlere (Türkiyenin içinde olduğu korkunç devaülasyon adlı başlığımda anlattım)

Üçüncü çeyrekte ise bindirilmiş kredi kampanyaları ve yine baz etkisinden gelen olumlu katkıyla yüzde 6,7 büyüdü. Yani bu büyüme reel değil sadece veriler ile oynanılarak sahte bir büyüme rakamı elde edildi.

Sonumuz ne olacak bilmiyorum, (Bu benim görüşümdür)
:resim:
1A158D97-FEB5-4780-A192-FF16B2D074E5.jpeg

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bu virüs denilen şeyi bir tek biz yaşamadık.Bizim geri düşüp başka devletlerin yükselmesi hiç normal değil.Üzücü gerçekten.Durumun bu halde olduğu belliydi.

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Girmesin isterse zaten pek bir işe yaramıyor korono da sanki ekonomi bi bizde kötü oldu algı yapıyorlar millet yüzde 8 küçüldü onlar şimdi sıralamada düşmedimi kötü ye gitmiş olan tüm dünya ülkeleri sadece türkiye değil ki

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Girmesin isterse zaten pek bir işe yaramıyor korono da sanki ekonomi bi bizde kötü oldu algı yapıyorlar millet yüzde 8 küçüldü onlar şimdi sıralamada düşmedimi kötü ye gitmiş olan tüm dünya ülkeleri sadece türkiye değil ki
Tüm dünya ülkeleri elindeki Dolar rezervini halkını korumak için harcarken, biz faize verdik, olan bu

ɪ ᴀᴍ ᴛʜᴇ ʀᴜᴛʜʟᴇss ᴄᴏᴅᴇʀ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴘᴀᴛʜᴇᴛɪᴄ ᴠɪʀᴛᴜᴀʟ
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Aslında böyle olması iyi bile oldu. Göstermelik bir ekonomiyle dünyaya gövde gösterip halkına kasıla kasıla bunu yapıcaz yok şu zaman uzaya gidicez diye art arda yalanlar savunmaları sinirime gidiyordu. Türkiye'nin ekonomisi kötü. En azından kötü olduğunu halkın anlaması ve hazmetmesi lâzım. Böylece iktidar da değişir ekonomi modeli de.

Yolunda Giden Herşeyi Yol Kenarından İzliyoruz
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bence Bİ yandan İyi Bi yandan kötü Oldu Malesef

“Asgari ücret gibiyim kimse benimle geçinemiyor”
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Aslında böyle olması iyi bile oldu. Göstermelik bir ekonomiyle dünyaya gövde gösterip halkına kasıla kasıla bunu yapıcaz yok şu zaman uzaya gidicez diye art arda yalanlar savunmaları sinirime gidiyordu. Türkiye'nin ekonomisi kötü. En azından kötü olduğunu halkın anlaması ve hazmetmesi lâzım. Böylece iktidar da değişir ekonomi modeli de.
Ne kadar doğru bir yorum ;)

TheViciouS
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Virüs sadece ülkeyi değil agam bizleri psikolojik olarak da etkiledi ama inşallah g20 ye tekrar girebilir umarım

ɪ ᴀᴍ ᴛʜᴇ ʀᴜᴛʜʟᴇss ᴄᴏᴅᴇʀ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴘᴀᴛʜᴇᴛɪᴄ ᴠɪʀᴛᴜᴀʟ
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Virüs sadece ülkeyi değil agam bizleri psikolojik olarak da etkiledi ama inşallah g20 ye tekrar girebilir umarım
Türkiye'nin G-20'de var olması sence Türkiye'ye herhangi bir mânâda bir getiri sağlar mı ? G-20'deki ülkeler biz dünyanın en iyi ekonomisine sahip ülkeleriz diye bağırıyor. Dünya Türkiye'nin göstermelik ekonomisinin farkında değil mi ? İnan bana dostum o listede Türkiye'nin de olması adının yazmasından ibaret olurdu. Türkiye'ye bişey katmazdı.

Üye
5 HİZMET YILI
Walla beterin beteri var, G20 katıldık katılmadık bir yere kadar önemli ama yaşanan durum baya kötü neyi almaya kalksam ateş pahası. Hayır millette de iyi para var catır catır harcıyorlar. Bugün 2 kahve aldım 40 tl ye yakın para verdim. Kahve altı üstü içine ne surubu koyarsan koy bu ne pahalılıktır walla. Tıklım tıklımdı demek var millette para. işin içinden çıkamadım.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Pandemi de ülkeye para yetiştiremez oldular ondan olabilir.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Ekonomi diye bir şey kalmadı bence en iyi 21 ne demek ya üzücü :(

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Umarım bizde masaya gireriz ucu ucuna kaçırmışız şansa bak neyse amerika halleder ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...