Türkiye, Turist Artışında Avrupa Ülkeleri Arasında İlk Sırada !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Music is my Life :)
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
ıst.jpg

:yazı:

Türkiye Turizm alanında 1.sıraya yükseldi, rapora baktığımız'da en hızlı turist çeken ülke olduk. İkinci sırada sırbistan
takip ediyor. Ülkemize gelen turist sayısı, 2017'ye kıyasla %22 artış göstererek 47 milyona ulaştı. Ülkemize en çok gelen
ülke Rusya oldu. Rus turistlere baktımığımız'Da 4.7 milyon iken bu yıl %35 artışla 6,4 Milyonu aştı. Turistlerin ülkemize
gelmelerin en büyük nedeni ise Ucuz bir tatil arayanların gözdesi olması. Turist sayısında en büyük azalma İngiltere'de
görmekteyiz. Daha detaylı bakmak isteyenler aşağıdan bakabilirler.​

:resim:

2cc930f4d147e3b47c4bb6f42716e03a7813d35a.jpeg

:not:

Avrupa Seyahat Komisyonu ETC tarafın'dan araştılıp Tablo haline getirilmiştir.​

Son düzenleme:
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ellerinize sağlık güzel makale :rem: Küçük bir istatistik bilgide ben ekleyelim. Antalya'ya hava yolu ilen ülkelerin sayıları ve artış yüzdesine
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bakarsanız makaleyi destekleyecektir.

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Gayet doğal turistlere göre en ucuz tatil yapılacak ülke türkiye tabi ki batı ülkelerinde yaşayanlar için çünkü doğu ülkelerinin paraları türkiyede çok değersiz

Son düzenleme:
Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Tatil ucuz olunca tabii bende turist olsam gelirdim.

Şu Soluduğun Gerçekler Bu Leş Dünyanın’ta Kendisi
Süper Üye
Sosyal
8 HİZMET YILI
yetersiz
Post automatically merged:

yetersiz hemde çok

Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Bu grafiği oluşturan şirket veya kurum hangisi?

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
kardeş Allah kimseyi vatansız bırakmasın
biz öteki tarafta bize niye yardım etmediniz diye yardım ediyoruz yani şunu gündem yapıp durmasak
Sen istiyorsun ben istemiyorum. Bu ülke kimsenin babasının malı değil kardeşim. Daha araplar arapları ülkesine kabul etmiyor bizim derdimiz ne de alıyoruz bunları

ALKYONEUS
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Sen istiyorsun ben istemiyorum. Bu ülke kimsenin babasının malı değil kardeşim. Daha araplar arapları ülkesine kabul etmiyor bizim derdimiz ne de alıyoruz bunları
Misafirler türk kültüründe zaten el üstünde tutulur ancam bunların yaptığıniçten içe sahiplenmek hiçbir ırk arapların yaptığını yapmıyor türklere çok haklısın

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ne güzel söyledin kimsenin babasının malı değill, ALLAH'ın malı ve peygamber efendimizin dediği gibi komşusu aç yatarken tok yatan bizden değildir
Crystal bizden değilmisin ??????

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
ne güzel söyledin kimsenin babasının malı değill, ALLAH'ın malı ve peygamber efendimizin dediği gibi komşusu aç yatarken tok yatan bizden değildir
Crystal bizden değilmisin ??????
Benim atalarım ülkesi işgal edildiğinde oraya buraya kaçmadı vatanını sonuna kadar savundu kanla kazandı. O zaman ülkemizde savaş çıktığı anda biz de hemen kaçalım korkak araplar gibi. Bu nankörler benim komşum değildir. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama benim yaşadığım yerde her gün suriyeliler tarafından olay çıkıyor. Şehrimin tüm huzuru kaçtı önüne gelene sarkıntılık yapıyorlar. Kadınlar sokağa çıkamıyor bunlar yüzünden. Milletin orasını burasını yalayacağına kendine gel de bunların bizim ülkemize yararı mı var zararı mı diye sorgula biraz

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Benim atalarım ülkesi işgal edildiğinde oraya buraya kaçmadı vatanını sonuna kadar savundu kanla kazandı. O zaman ülkemizde savaş çıktığı anda biz de hemen kaçalım korkak araplar gibi. Bu nankörler benim komşum değildir. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama benim yaşadığım yerde her gün suriyeliler tarafından olay çıkıyor. Şehrimin tüm huzuru kaçtı önüne gelene sarkıntılık yapıyorlar. Kadınlar sokağa çıkamıyor bunlar yüzünden. Milletin orasını burasını yalayacağına kendine gel de bunların bizim ülkemize yararı mı var zararı mı diye sorgula biraz
Öyleyse hakkını verin o zaman ama hepsini aynı kefeye koyma ben demiyorum sapığıda masum kadını çocuğu da birbirine karıştıralım hak edene hakkını verin Biz Türküz bizden Tarih boyunca aman dileyenlerin yardımına koştuk Türkler yardım istemez yardım eder

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Öyleyse hakkını verin o zaman ama hepsini aynı kefeye koyma ben demiyorum sapığıda masum kadını çocuğu da birbirine karıştıralım hak edene hakkını verin Biz Türküz bizden Tarih boyunca aman dileyenlerin yardımına koştuk Türkler yardım istemez yardım eder
Yardım edecez diye bunlar gelsin bizim ülkemizde otlansın sonra gencecik kardeşlerimiz gitsin suriyede bunlar için şehit olsun. Yok öyle bir dünya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...