Günümüzün popüler tartışmalarında yer alan elektrikli arabalar, Avrupa ülkelerinde kısa sürede yaygınlaşacağını söylüyor ve dizelin yasaklanacağı deniliyor. Siz olsanız Türkiye'de elektrikli araba alır mıydınız yoksa dizel mi kullanırdınız?
hocam benim bildim elektirikli arabalar için yakıt yeri yok yada yok denicek kadar az elektirikli arabası olan kişiler özel yaptırdıkları istasyonu kulanıyorlar bence çok masraf
en kötü c200d alsak bile en iyi aw araba ferrarinin yanında bile sırıtmıyor acayip hoşuma gidiyor eski klasik mercedeslerde çok iyi fiyat performans gibi geliyor bana tofaş şahin almak yerine adam akıllı bi araba almak daha iyidir
Tr de elektrikli araba kullanışsız gerek şarj istasyonlarının eksikliği gerek yolların tam olaran entegra edilmemesi ( autopilot için ) o yüzden tr de dizel arabaların yasaklanması imkansız ileride bi düzenleme gelirse bilemem (Rica etsem 1 tane like atabilir misiniz )
o çalıştırma sesi , gaza basınca gelen tepkime sesi falan gerçekten çoksel ama elektrikli de ne ses var ne eğlence çok sessiz ama yine de benim tercihim 89 model toros benzin-tüp
Günümüzün popüler tartışmalarında yer alan elektrikli arabalar, Avrupa ülkelerinde kısa sürede yaygınlaşacağını söylüyor ve dizelin yasaklanacağı deniliyor. Siz olsanız Türkiye'de elektrikli araba alır mıydınız yoksa dizel mi kullanırdınız?