Türkiyede lüks araba almak sizce mümkün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Çocukluğumdan, beri düşünürüm, yahu bu Lamborghini, Ferrari gibi arabalar o kadar pahalı ki? nasıl oluyorda alıyorlar, herhangi bir meslek sahibinin 600 maaşı ediyor, nerdeyse bu araçlar (Turkiye için) Yurtdışında anlarım, orda o kadar pahalı olmayabilir, turkiyede ciddi anlamda, Sizcede sadece süs niyetine koyulmuş arabalar değil mi? mesela bir fotoğraf ile örnek vermek istiyorum;

asdasasdasd.PNG
(Turkey Resmi Fiyatı)
Şimdi, bu cidden atma bir fiyat değil mi? :D Yahu, arkadaş daha düne kadar biz 3m diye konuşurduk böyle böyle, diye ne ara böyle oldu fiyatlar, çok merak ediyorum. Turkiye içerisinde herhangi bir meslek böyle arabaları alabilir mi? sizcede, şuanda halâ çözmüş değilim, bu kafamdaki soruyu bazıları diyecektir acun ılıcalı, vs. gibisinden friması vs. olan adamları kastetmiyorum normal okulunu okuyup, çalışmış bir meslek sahibinden bashediyorum, Doktor, Beyin cerrahı vs. vs. Bu konu üzerinde çok fazla araştırma yaptım ciddi anlamda, sonrasında çoğu insan neden ülkesinden kaçıp kurtulmak istiyor, diye haberler vs. çıkıyor çıkmasına şaşırmamalı, tek araba içinde geçerli değil bu ev, olsun yiyicek dahi olsun. Sizcede imkan'ı varmı arkadaşlar, birde konuyu bitirmeden söyleyeyim Noterlik, denilen meslek dalı 300K maaş alıyormuş, google abinin dediğine göre ve Türkiyede inanır mısınız? bilmiyorum ama 82 Milyon insandan sadece 1500'ü noter %1 bile değil. :D
asdasddasasd.PNG
(USA Resmifiyatı)

Son düzenleme:
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
ötv,kdv,zorunlu sigorta,kasko
yıllık araç bakımı yani türkiye de bu sebeplerden dolayı araç almak bir hayal
diğer masraflarını saymıyorum bile ama bir araç alımında alıcının belini büken
vergi her zaman için şuanda pandemiden dolayı ortalık çok kötü durumda
millet para bulamadığı için temiz aracını satılığa çıkaran çok tanıyorum etrafımda

Son düzenleme:
Bu Sokaklar Acıya Kardeş Olur
Seçkin Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
kardeşim araba alıyosun devlet diyorki hop kardeşim çok aldın arabanın yarısı benim

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dostum çok haklısın bunları düşünmekte bende lambo urus hayranıyım 3 m yken nasıl alıyolar diyordum 8m oldu durum vahim

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
aga mümkünde bi 50 den 60 dan sonra oda aldığın maaşı hiç yemiyerek

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
pek mümkün olacağını zannetmiyorum
Lüks otomobilde 5 liraya karpuz satan sürücüye ceza yağdı! - Son dakika  haberleri

her gün özlemle
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
bu konuda şunu diyebilirm türkiyede yaşamak zaten aşırı fazla zorlayıcı aşırı fazla hayattan bunaltan bir şey benimde hayallerim var araba almak istiyorum param bol olmasada olur sığınacak küçük bir evim bitane arabam olsun bi ailem olsun ailemi geçindirebiliyim ama bunu gel bide türkiyede dene bir ev fiyatı zaten aşırı fazla bide araba parası onun 3 katı normal bir işte çalışan bir adam nasıl hayallerini gerçekleştirebilirki asgari ücretle valla bak hadi arabayı bırak ev aldın evin taksidi bitti bi oh çekiyosun hooop vergiler araba alıcaksın evin 3 katı para ödemen gerekir yüksek ihtimalle ki evin faturaları var vergi var yicek içeçek var kıyafet var

burda size sitem etmedim bi an düşününce hiç olmazsa burda içimi dökmek istedim

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bence bu devirde alınmaz bide Türkiyede araba vergileri çok yüksek

Üye
5 HİZMET YILI
Türkiyede araba almak çok zor. İŞ adamı fln olman lazım çünkü ötv mtv var araç 7 milyon tl ise 2-3 milyon ötv mtv çıkıyor yani 10 milyon civarına patlıyor sana :/

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
suan arabalar pahalı sonra laabılrısın

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Vergisiz güzel bi ülkeyiz aslında

Üye
5 HİZMET YILI
Türkiye için bu durumun değişeceğini zannetmiyorum. Bu ekonominin bir daha düzeleceğini de zannetmiyorum.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Türkiye'de yaşamak epey zor böyle bir dönemde insanlardan daha nasıl para alabiliriz diye uğraşıyorlar mesela insana eğitime yatırım yapsalar üretime yatırım yapsalar temel şeylere yapsalar daha iyi yerlere gelebiliriz ülkeni en iyi şekilde değerlendirse daha iyi varabiliriz ama yok ben önce kendime diyorlar sonra halk ama ne yaparsın

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Kardeşim Türkiyede Lüks Araba Alamazsın Bırak Arabayı daha Ekmeği zor alıyoz

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Almak imkanlı ama almak üniversite okuyup alınacak kadar kolay değil.

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
bu vergi sistemiyle Tr standartlarında kazanan bir insanın lüks araba sahibi olması imkansız

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
alınır alınır da legal yollarla alınmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...