Seçkin Üye
Çocukluğumdan, beri düşünürüm, yahu bu Lamborghini, Ferrari gibi arabalar o kadar pahalı ki? nasıl oluyorda alıyorlar, herhangi bir meslek sahibinin 600 maaşı ediyor, nerdeyse bu araçlar (Turkiye için) Yurtdışında anlarım, orda o kadar pahalı olmayabilir, turkiyede ciddi anlamda, Sizcede sadece süs niyetine koyulmuş arabalar değil mi? mesela bir fotoğraf ile örnek vermek istiyorum;
(Turkey Resmi Fiyatı)
Şimdi, bu cidden atma bir fiyat değil mi?
Yahu, arkadaş daha düne kadar biz 3m diye konuşurduk böyle böyle, diye ne ara böyle oldu fiyatlar, çok merak ediyorum. Turkiye içerisinde herhangi bir meslek böyle arabaları alabilir mi? sizcede, şuanda halâ çözmüş değilim, bu kafamdaki soruyu bazıları diyecektir acun ılıcalı, vs. gibisinden friması vs. olan adamları kastetmiyorum normal okulunu okuyup, çalışmış bir meslek sahibinden bashediyorum, Doktor, Beyin cerrahı vs. vs. Bu konu üzerinde çok fazla araştırma yaptım ciddi anlamda, sonrasında çoğu insan neden ülkesinden kaçıp kurtulmak istiyor, diye haberler vs. çıkıyor çıkmasına şaşırmamalı, tek araba içinde geçerli değil bu ev, olsun yiyicek dahi olsun. Sizcede imkan'ı varmı arkadaşlar, birde konuyu bitirmeden söyleyeyim Noterlik, denilen meslek dalı 300K maaş alıyormuş, google abinin dediğine göre ve Türkiyede inanır mısınız? bilmiyorum ama 82 Milyon insandan sadece 1500'ü noter %1 bile değil. 
(USA Resmifiyatı)
Şimdi, bu cidden atma bir fiyat değil mi?
Son düzenleme: