Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öğrenciliği bile keyfiyle yaşayamayan tek ülkeyiz herhalde. Kampsülerde bile çoğu şey yasaklanıyor. Ama haklısınız eğitim sistemi falan yok ki diğer hizmetleri beklemek ayrı saçma olurdu.
Makina mühendisiyim tek yaşıyorum 2.senem işteki akın denizcilik firmasındayım 20 k lık bilgisayarım var ve türkiyede yaşamak çok güzel rahat bi hayatım var ve hiç bir şekilde şikayet etmiyorum
Vatana millete hayrı dokunmayacak vasıfsız insanların güzel yerlere haksız yollarla gelip , emek verenlerin hakkının yenmesi bide torpil gibi bir acı gerçek
Her şeyi geçtim Türkiye'de öğrenci olmak tek kelimeyle ''kabus''. Eğitim sistemi zaten berbat bir de online eğitim çıktı başımıza. Sistemi hiç oturtamadılar. Çoğu öğrenci ki ben de dahil yapabiliyorken ders çalışmak yerine nefsine hakim olamayıp kopya çektiler ve derslerinden hiç bir şey öğrenemeden geçtiler. Çünkü onlar çekmese başkası çekip haksız yere önüne geçecekler özellikle bu sene okulların kesinlikle açılması taraftarıyım. Bir de eğitim dışında çoğu yerde adam akıllı KYK Yurdu bile yok. Ev kiraları desen almış başını gidiyor. Öğrenciye ev veren de az. İşte veren de 2 katı kira istiyor. Her şey çok sistemsiz. Atıyorum 1000 kişilik kampüs varsa sen bu öğrencilerin konaklamasından sorumlu olman lazım en azından yarısını adam akıllı bir yere yerleştirebilmen lazım. Herkesin durumu olmuyor oraya buraya para dağıtamıyor ne yazık ki.