Türkiyedeki Göç Oranı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
-Geçen Yıl 253.640 Eğitimli Türkün Ülkemizden Göç Ettiği,Buna Karşılık Irak,Afganistan Ve Suriyeden 466.333 Kişinin Ülkemize Geldiği Açıklandı
-Bu orana göre en çok 25-29 yaş grubu arasında göç daha fazla iken Bu grubu sırasıyla 20–24 ve 30–34 yaş grupları izliyor. Ayrıca göç edenlerin yüzde %54’ü erkek iken, kadınların oranı %46

475-182.jpg
1_kw2OM5AgH05U-haoGYhxjA.png

Bonus Olarak G20 Deki Ülkelerin Arasında Genç İşsiz Oranı İse Şöyle;
1_K5rMezzFWSGcFhi4O_UyTg.png

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Kapıları kapatsanıza akü neden alıyorsunuz ülkede yakında herkes arapça konuşucak

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Beyin göçüne hazırmıyız gençler derken şaka yapmıyormuşuz demek oranlar şaşırttı beni.

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
imkanım olsa 5 dk durmam. ortalama zaten yaşıyorum desen 20 ile 35 yaş arası kafana göre zevk alarak yaşıyorsun hayatı 15 yılı
Türkiyede heba ediyoruz. (Vatan milliyetçilik mevzusuna girmeyelim)

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bole giderse ülkemiz batacak baksana egitimli insanlar gidiyor yerlerine fasıffız kayıtı olmayan ne oldugu belli olmayan insanlar geliyor ülke buna karşı bir onlem almalı tüak özellikle en saçma yer adam komposto yapıyor 1.oluyor diyeri robot yapıyor kabul etmiyorlar keşke ATATÜRK vefat etmeseydi dünyanin en gelişmiş ülkesi olurduk yeminle

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bole giderse ülkemiz batacak baksana egitimli insanlar gidiyor yerlerine fasıffız kayıtı olmayan ne oldugu belli olmayan insanlar geliyor ülke buna karşı bir onlem almalı tüak özellikle en saçma yer adam komposto yapıyor 1.oluyor diyeri robot yapıyor kabul etmiyorlar keşke ATATÜRK vefat etmeseydi dünyanin en gelişmiş ülkesi olurduk yeminle
ülkenin batacağını neye göre söylüyorsun onu tam anlamadım?

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
arge deki birsürü mühendis abd ye falan gitti haklılarda ben onlar gibi mühendis oluyum kendimi yerimde saymak yerine en üst düzeye kadar geliştirmeyi tercih ederim

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ülkenin batacağını neye göre söylüyorsun onu tam anlamadım?
dışa bagımlılıgız artacak ve finanslar olarak batacagız ayriyeten banka ya borçlanacaz çiftçi bişey üretemeyecek halk cocuguna meyve bile alamacayacak hale gelecek bu gidisle rte 1000 odalı saray yapıyor kendine halka ne yapıyor peki :D havalimanı yol ülkenin sadece buna mı ihityaçi var sence
Post automatically merged:

arge deki birsürü mühendis abd ye falan gitti haklılarda ben onlar gibi mühendis oluyum kendimi yerimde saymak yerine en üst düzeye kadar geliştirmeyi tercih ederim
ozaman bu yolunda emin adımlarla devam et yolun açık olsun

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
dışa bagımlılıgız artacak ve finanslar olarak batacagız ayriyeten banka ya borçlanacaz çiftçi bişey üretemeyecek halk cocuguna meyve bile alamacayacak hale gelecek bu gidisle rte 1000 odalı saray yapıyor kendine halka ne yapıyor peki :D havalimanı yol ülkenin sadece buna mı ihityaçi var sence
ozaman bu yolunda emin adımlarla devam et yolun açık olsun
Eyvallah tercih meselesi benim tercihim gitmek turkiye git gide arabistan gibi bi hal almaya basladi hayalimdeki turkiyeden çok uzaklasiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...