bence hayır insalnarın bilgi almak için hata yaptılar ona kızdım ebnUzunca haberleri okudum ama tam olarak sonuç bulamadım. Zaten sosyal medyada saçma sapan haberler yayılıyor. Siz bir de erişim engeli koyunca iyice şüphe çeker bence. Artık gezmek bile hayal olacak sanırım. Saçma sapan terör saldırılarından korkar olduk dışarı çıkmaya. Sizce erişim engeli haklı bir seçenek mi?
bence mantıklı.Uzunca haberleri okudum ama tam olarak sonuç bulamadım. Zaten sosyal medyada saçma sapan haberler yayılıyor. Siz bir de erişim engeli koyunca iyice şüphe çeker bence. Artık gezmek bile hayal olacak sanırım. Saçma sapan terör saldırılarından korkar olduk dışarı çıkmaya. Sizce erişim engeli haklı bir seçenek mi?
önce twitter giti şimdi yeni yeni açılıyor daha yeni tarih 9.02.2023 03:02 de youtube giti geldi bu olay ciden hiç olmıyacak zamanda oluyor umarım 1 an önce bütüm bu süreç geçerUzunca haberleri okudum ama tam olarak sonuç bulamadım. Zaten sosyal medyada saçma sapan haberler yayılıyor. Siz bir de erişim engeli koyunca iyice şüphe çeker bence. Artık gezmek bile hayal olacak sanırım. Saçma sapan terör saldırılarından korkar olduk dışarı çıkmaya. Sizce erişim engeli haklı bir seçenek mi?