Ultra Üye
Bence en güzel ilimiz Ankara. Çünkü burada doğup büyüdüm ve sık sık ziyarete gittiğim atamızın mezarı da burada bulunmakta.
konu ile alakası olmucak belki ama bunu söylemek istiyorum yazı rengini siyah yaptıgında gece modu kullanan arkadaşlarıda düşünmen gerekiyor yani bende onlardan biriyim okumada güclük cekebilir başka bi yazı rengi kullanırsan daha iyi olucak sanırım şahsi fikrim iyi forumlarBence en güzel ilimiz Ankara. Çünkü burada doğup büyüdüm ve sık sık ziyarete gittiğim atamızın mezarı da burada bulunmakta.
Tavsiye için teşekkürler.konu ile alakası olmucak belki ama bunu söylemek istiyorum yazı rengini siyah yaptıgında gece modu kullanan arkadaşlarıda düşünmen gerekiyor yani bende onlardan biriyim okumada güclük cekebilir başka bi yazı rengi kullanırsan daha iyi olucak sanırım şahsi fikrim iyi forumlar
Merhaba,konu ile alakası olmucak belki ama bunu söylemek istiyorum yazı rengini siyah yaptıgında gece modu kullanan arkadaşlarıda düşünmen gerekiyor yani bende onlardan biriyim okumada güclük cekebilir başka bi yazı rengi kullanırsan daha iyi olucak sanırım şahsi fikrim iyi forumlar