- Konuyu başlatan
-
hükümet degişmedikçe imkansızTahmini 2 yıla kadar gideceklerdir.
halk sesini çıkarsa silivriyide yakarız gerekirseKanka kimse sesini cikartamiyo bu konuyla alakalı malum Silivri soğuk
bence çok zor durumda olanlar haricinde kadınlar ve çocukları erkekleriyle birlikte gönderilmeliler çünkü artık ülkede bazı şehirlerde türkler azınlığa düşmeye başlıycak seviyeye geldi ankara ve istanbulun bir çok ilçesinde türkçe en az konuşulan dile benzedi Allah sonumuzu hayır etsinevet arkadaşlar gelin bügün bunu konuşalım sokaga çıktıgımızda parka gittimizde hatta yeri geldi zaman aynı apartmanda bulunuyoruz o kadar fazlalar ki kendi ülkemde yabancı gibi hissediyorum neden başka ülkeler girmek bu kadar zorken bizim ülkeye elini kolunu sallayan giriyor? ben sessiz istila oldugunu düşünüyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? şahsen ben Ümit Özdağın gönderecegini düşünüyorum
bence türkiye bi 20 sene geriye gitse 20 sene ilerlemiş olurmülteciye karşı değiliz mültecinin eğitimlisi ahlaklısı gelse sorun olmaz ama bunlar kendi ülkeleriymiş gibi davranmaları vs sorun bide kendi ülkemizde mülteci olan biz miyiz onlar mı anlamak zor
hepsi gidecekSaat satan zenciler de mülteci suriyeliler de afganlar da ama hangisinin adını duyunca iğreniyorsunuz ? insanlar kendilerini böyle tanıttı bütün ülkeye, diyecek başka bir şeyim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?