Türkiyenin mülteciler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
evet arkadaşlar gelin bügün bunu konuşalım sokaga çıktıgımızda parka gittimizde hatta yeri geldi zaman aynı apartmanda bulunuyoruz o kadar fazlalar ki kendi ülkemde yabancı gibi hissediyorum neden başka ülkeler girmek bu kadar zorken bizim ülkeye elini kolunu sallayan giriyor? ben sessiz istila oldugunu düşünüyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? şahsen ben Ümit Özdağın gönderecegini düşünüyorum
söyleyecek başka pek bir şeyim yok

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hiçbirşey olmayacak baştakilerin gözünü bu kadar para bürümüşken avrupanın ve orta doğunun bütün bokunu biz çekiyoruz sadece baştakilerin para sevdasından bütün mültecileri bize yıkıyorlar avrupanın çoğu geri dönüştürülemeyen çöpleri bizim ülkemize getirilip dökülüyor çok yazık..

Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Hiçbirşey olmayacak baştakilerin gözünü bu kadar para bürümüşken avrupanın ve orta doğunun bütün bokunu biz çekiyoruz sadece baştakilerin para sevdasından bütün mültecileri bize yıkıyorlar avrupanın çoğu geri dönüştürülemeyen çöpleri bizim ülkemize getirilip dökülüyor çok yazık..
maalesef o parada halka degil birilerinin cebine giriyor bu düzenin degişmesi kazım

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
maalesef o parada halka degil birilerinin cebine giriyor bu düzenin degişmesi kazım
Zaten insanın zoruna o gidiyor lan 1 milyon suriyeliye ev yapacaklarmış düşündükçe kafayı yiyorum daha depremzedelerin evlerinin parasını verdiniz mi ya da ev yaptınız mı abi kafayı yersin ya

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
evet arkadaşlar gelin bügün bunu konuşalım sokaga çıktıgımızda parka gittimizde hatta yeri geldi zaman aynı apartmanda bulunuyoruz o kadar fazlalar ki kendi ülkemde yabancı gibi hissediyorum neden başka ülkeler girmek bu kadar zorken bizim ülkeye elini kolunu sallayan giriyor? ben sessiz istila oldugunu düşünüyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? şahsen ben Ümit Özdağın gönderecegini düşünüyorum
bence acilen çıkartılmaları lazım

♡Memoryhackers
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Şehrimde belirli yerler haricinde çok görmüyordum ama son 3 ayda cok artti tahmin edebileceğiniz heryerde varlar (batı şehrinde yasadiğim halde)

Üye
4 HİZMET YILI
2 gün önce youtubede yayına giren 'SESSİZ İSTİLA' bence bu konuyu ele alan gayet güzel bir kısa film izlemenizi öneririm

filmi izledikten sonra bu eleştiriyide izlemenizi öneririm burdada gayet güzel şeylere değinilmiş
Aynen abi çok güzel bir kısa filmmiş paylaştığın için sağol

Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Şehrimde belirli yerler haricinde çok görmüyordum ama son 3 ayda cok artti tahmin edebileceğiniz heryerde varlar (batı şehrinde yasadiğim halde)
maalesef oyle umarım türk halkı bunları göz önüne alarak oy kullanır

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ülkemizde Türk den başka herkese değer veriliyor kendi ülkemizde yabancılara hizmet eder olduk Amerikaya git bak orda bir tane amerikalı çalışan garson bulamazsın hepsi yabancı ülkelerinde kendi vatandaşlarını çalıştıramıyorlar tonla göçmen gelip work and travella çalıştırıyorlar kaçak göcek ülkedekiler birşey diyemiyor çünkü ekonomileri batar çalışan olmazsa bizim ülkede Mületiclere yardım ediyoruz tonla para veriyoruz ama neden birsürü genç insan eli ayağı tutan kişiler gelmiş savaştan kaçmış bizim ülkede hangi türk savaştan kaçar söyler misiniz hadi kaçtık diyeim hangi ülke türkleri alır bir tane arap ülkesi söyleyin bizi alıcak

Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Ülkemizde Türk den başka herkese değer veriliyor kendi ülkemizde yabancılara hizmet eder olduk Amerikaya git bak orda bir tane amerikalı çalışan garson bulamazsın hepsi yabancı ülkelerinde kendi vatandaşlarını çalıştıramıyorlar tonla göçmen gelip work and travella çalıştırıyorlar kaçak göcek ülkedekiler birşey diyemiyor çünkü ekonomileri batar çalışan olmazsa bizim ülkede Mületiclere yardım ediyoruz tonla para veriyoruz ama neden birsürü genç insan eli ayağı tutan kişiler gelmiş savaştan kaçmış bizim ülkede hangi türk savaştan kaçar söyler misiniz hadi kaçtık diyeim hangi ülke türkleri alır bir tane arap ülkesi söyleyin bizi alıcak
neden alsın hatta arap ihaneti yazarsan internete osmanlıya bile ihanet etmişlerdir

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Yaptıkları tek şey aman bana bir şey olmasın, tacımı elimden almasınlar ki ben bu insanları daha iyi sömüreyim, yeni nesil geliyor alırlar bizi aşşa falan diye düşündüler sanırım, böyle olunca suriyelisi, afganı bilmem nesine vatandaşlık verip oy toplamaya başladılar. Yani akıl edilebilecek tek cevap bu. İnşallah bir gün onların çocuklarına, kızlarına göz dikerler de o zaman nasıl avaz avaz bağırırlar görürüz.

Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Yaptıkları tek şey aman bana bir şey olmasın, tacımı elimden almasınlar ki ben bu insanları daha iyi sömüreyim, yeni nesil geliyor alırlar bizi aşşa falan diye düşündüler sanırım, böyle olunca suriyelisi, afganı bilmem nesine vatandaşlık verip oy toplamaya başladılar. Yani akıl edilebilecek tek cevap bu. İnşallah bir gün onların çocuklarına, kızlarına göz dikerler de o zaman nasıl avaz avaz bağırırlar görürüz.
aslında bu büyük orta dogu projesi internette yazarsan çıkar

Süper Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Tahmini 2 yıla kadar gideceklerdir.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
din kardeşi ayağına ne kadar haysiyet yoksunu varsa ülkeye giriş yaptı ne yazık ki. güzel ülkemin güzel insanları çocukları sokaklarda parklarda rahat vakit geçiremez oldu. bunun daha ötesi yok maalesef.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bu mültecileri 1 yıl içerisinde göndermek için her gün 2500 kişiyi sınır dışı etmemiz gerekir. Uzun ve bitmeyen otobüs kuyrukları oluşur

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
askerlik çağındaki tüm erkekler gönderilirse hem ülke içinde yeni mülteci doğumu azalır hem de suç oranı %90 azalır tek çözüm bu gibi görünüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...