The story about good
Ultra Üye
Cringedio kızlarına ne demeli ? bayan değil KADIN diceksin terbiyesiz , yarattığınız algıyı da senide hırçın bi şekilde seveyimdoğru diyorsun yani bir şey diyemem.Özellikle feminizm hakkında doğru
Eyw şimdi bunları dedim ya Fedöcü oldumValla yalan yok haklı. Harbi öyle
Çok iyi özetlemişsin hll adaşımBeyefendi Ve iyi çocuk geldiğinde:"Selam"-"Ay Sen Bana Selam Mı Dedin? Nasıl Diyebilirsin Sen Bunu bana ya.Resmen Tacize Uğrayıorum Şu An" -Yakışıklı Ve Barzo Erkek Geldiğinde "Selam,Eve Gidelim mi?"-"Ay Merhaba Çok Tatlısın yha tabii ki gideriiz"
Dediklerini kelime kelimesine anlıyorum dostum ^^ ancak anlatsan anlamıyorlar hemen vatan haini oluyorsun .Birileri dediklerini anlıyor <3 . Yakışıklı zencii seniiiAmacım tartışma değil sadece bazı şeylerin farkına varılması bakın ülkemiz gelişmiyo düşüncelerinden sıyrılmanız lazım sence neden gelişmiyor hiç düşündün mü düşünmüşsündür tabi nasıl ? Kısaca dışarıdan ve içerden bu ülkeye yapılan bir baskılar var bu nasılmı abd neden senin gelişmeni istesinki sadece abd değil bir çok ülke var yani kimse senin gelişmeni istemez önce içini temizliyeceksin sonra dışını insanların yanlış düşünceleride sorun yaratıyor sen bir işe başlayıp bu işten bişi olmaz dersen tabi olmaz sen işini yapmaya devam edersen her türlü gelişir sadece işini yapmalısın kız meselesi kızlar erkeklere güvenmemesinin tek sebebi geçmişten gelen bi acılardan dolayıdır bana göre kızlarda erkeklerde işini yapsaydı ülkemiz gelişirdi emin olun ama işte olmadı kusura bakmayın ama biz burda Ülkemize sahip çıkmazsak kimse bize sahip çııkmaz Olayı asla yanlış anlamayım benim amacım bizim bizden başka dostumuz yok bunu bilmenizi istiyorum.
<3Dediklerini kelime kelimesine anlıyorum dostum ^^ ancak anlatsan anlamıyorlar hemen vatan haini oluyorsun .Birileri dediklerini anlıyor <3 . Yakışıklı zencii seniii
https://giphy.com/3o7TKF1fSIs1R19B8k Adamıım ! wassup ! <3
Ayn benim arkadaş abisi almanyaya gitti çerez alır gibi ps4 almış oha lan dedim ( onlarda türkiyede yaşıyor zengin deiller ) orada ucuz dedi bide star wars versiyonu dediki oradan çok ucuz dedi çerez gibi yani anlıcanız onlarda yeni çıkan oyunlar ekran kartları pahalı değil araba dediğin 4 5 ay çalış al bizde ekran kartı al ? alamazsın sebep ? onlardaki araba parası bizde ekran kartı parası ondandayım playstation4 alcaktı pro versiyonu 1 tb rusyada 200 dolar bizde 2500 vergi dedected
Dostum benim projem vardı tubitak almadı poşet tutacağı idi o zamanlar yoktu noldu almadı tubitak ne proje çıktı tahmin et saat'i geldiğinde ezan okuyan duvar saat'i kazanmıştı bence bilim için önemli bir adım bu arada tubitak'ın logo'su eminim tanıdık gelmemiştir kesin bu projemin alınmayıp 2 yıl sonra çıkmasıHaklısın . Bana göre bir insan okuyup öğrenip kültürlü olması için tiyatrodur , kitaptır , işte çoğu kültürsel olaylarda olması gerekir . Fakat baktığımız zaman ülke şartlarına okullar bile ücretli oldu . Gelişmiş ülkelerde çalışma saati düşürülüp maaş arttırıldığı için insanlar geri kalan zamanında sosyal faaliyetlerle uğraşıp kültürlü bir hayat sürüyorlar . Ha şunu da eklemek istiyorum. Bizim ülkemizde de bilim insanı ve dahi var fakat TÜBİTAK ve benzeri kuruluşlar tek bir adama iş yaptığı için yabancı ülkedeki insanlar bizim insanlarımızı beyin göçüne davet ediyor...
Ülke aslında gelişiyordu ancak Türkiyedeki yetersilzikten dolatı bilim adamlarımız vs avrupaya beyin göçü yaptı o zamanlar avrupa ilkeldi kısaca beyin göçü oldu ki bunu derste işlemiştik türklerin beyin göçü ile gelişmiş , altın çağı yaşamış ülkeler şeklindesonra ülke niye gelişmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?