TurkNet 100 Mbps paketi deneyimim ve incelemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
benim ilk internetim türknet di o donem rezalleti açıkçası bende değiştirdim ama şimdi o kadar çok övülüyor ki muhtemelen tekrar bağlatıcam

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
önceki kullandığım nette 3 tü .d buna şükür.
Post automatically merged:

Dostum TurkNetin sunduğu hız vs. iyi hoş da müşteri hizmetleri yok zamanında kullandım internet koptuğu zaman muhattap olabileceğin birisi olmuyor. Yaşadığında anlarsın.
şuanlık ilgi ve alakalır iyi nazar değmesin tabi

türknet türkiyedeki en iyi internet sağlayıcısı. nerede olursan ol tek bir tane fiyat ve alabileceğin maksimum hızı alıyorsun.
evet kesinlikle hocam ben böyle hız + indirme hızı yaşamamıştım ilk oldu .d

İstanbuldayım turk net 100 mbps paket kullanıyorum LoL ve Valorantta 3-4 ms sabit alıyorum, Steam indirme hızım da 13-14 mbps arasında değişiyor
ben istanbulda olmadığım için 18 sabit alıyorum ama bi fark olmuyor sanırım.

bende kullandım ama bi ben memnun kalmadım galiba genellikle memnun herkes
şuanlık memnunum ve memnun kalıcam gibide duruyor :)

1000 kullanıyorum gayet memnunum şuan ki internet devrinin en iyi şekilde sunan firma diyebilirim
speedtest sonuçların ne acaba merak ettim ben burda 94 e seviniyorum :D

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
önceki kullandığım nette 3 tü .d buna şükür.

şuanlık ilgi ve alakalır iyi nazar değmesin tabi

evet kesinlikle hocam ben böyle hız + indirme hızı yaşamamıştım ilk oldu .d
İnterneti bağlatana kadar ilgi ve alakaları bana da hoştu :D Daha sonrasında internetim koptu ve 2-3 gün gelmedi e haliyle müşteri hizmetleri de yoktu internet sitelerinden yazsam da adamakıllı bir çözüm üretmediler. Ama benim altyapım kötü diye kopmuştu muhtemelen. Hayırlı olsun hocam yeni internetin..

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
İnterneti bağlatana kadar ilgi ve alakaları bana da hoştu :D Daha sonrasında internetim koptu ve 2-3 gün gelmedi e haliyle müşteri hizmetleri de yoktu internet sitelerinden yazsam da adamakıllı bir çözüm üretmediler. Ama benim altyapım kötü diye kopmuştu muhtemelen. Hayırlı olsun hocam yeni internetin..
öncelikle teşekkür ederim umarım öyle bişeyle karşılaşmam hevesim kursağımda kalmasın :D

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Bende de internet sürekli kopma yaşıyodum aradım arıza kaydı oluşturdum 2 gün sonra gelip evin önündeki direğe bir şey taktılar düzeldi büyük ihtimalle altyapıdan kaynaklı

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bende türktelekom kullanıyorum 140 150tl ye 95 90 arası download ve 10 upload alıyorum gayet yeterli bence

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Turkiyede 2 yildir kaliyorum turkneti cok begeniyorum eger altyapi binanin iyiyse direk alinir

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
turknet harbiden işini iyi yapıyor bende paket değiştirmeyi düşünüyorum

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Yorumları okudum paylaşım icin sagol şu turkneti bide ben bakim

Roket
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben 100mbit i de göremedim daha ama bi arkadaşta superonline var 1gb internet siz bide onu görün. Ben gerçekten internet kullanmıyormuşum dedim hala daha diyorum maalesef 16 mb internetimle birlikte :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...