valorantta kaç ms alıyorsun benimki 5mskesinlikle katılıyorum netflix i daha test etmedim ama youtube steam valorant testlerimde üstün performans sağladı türk net
18 sabit alıyorum istanbuldan biraz uzağım.valorantta kaç ms alıyorsun benimki 5ms
yine de baya iyi18 sabit alıyorum istanbuldan biraz uzağım.
önceki kullandığım nette 3 tü .d buna şükür.uploadın düşük
şuanlık ilgi ve alakalır iyi nazar değmesin tabiDostum TurkNetin sunduğu hız vs. iyi hoş da müşteri hizmetleri yok zamanında kullandım internet koptuğu zaman muhattap olabileceğin birisi olmuyor. Yaşadığında anlarsın.
evet kesinlikle hocam ben böyle hız + indirme hızı yaşamamıştım ilk oldu .dtürknet türkiyedeki en iyi internet sağlayıcısı. nerede olursan ol tek bir tane fiyat ve alabileceğin maksimum hızı alıyorsun.
ben istanbulda olmadığım için 18 sabit alıyorum ama bi fark olmuyor sanırım.İstanbuldayım turk net 100 mbps paket kullanıyorum LoL ve Valorantta 3-4 ms sabit alıyorum, Steam indirme hızım da 13-14 mbps arasında değişiyor
şuanlık memnunum ve memnun kalıcam gibide duruyorbende kullandım ama bi ben memnun kalmadım galiba genellikle memnun herkes
speedtest sonuçların ne acaba merak ettim ben burda 94 e seviniyorum1000 kullanıyorum gayet memnunum şuan ki internet devrinin en iyi şekilde sunan firma diyebilirim
İnterneti bağlatana kadar ilgi ve alakaları bana da hoştuönceki kullandığım nette 3 tü .d buna şükür.
Post automatically merged:
şuanlık ilgi ve alakalır iyi nazar değmesin tabi
Post automatically merged:
evet kesinlikle hocam ben böyle hız + indirme hızı yaşamamıştım ilk oldu .d
öncelikle teşekkür ederim umarım öyle bişeyle karşılaşmam hevesim kursağımda kalmasınİnterneti bağlatana kadar ilgi ve alakaları bana da hoştuDaha sonrasında internetim koptu ve 2-3 gün gelmedi e haliyle müşteri hizmetleri de yoktu internet sitelerinden yazsam da adamakıllı bir çözüm üretmediler. Ama benim altyapım kötü diye kopmuştu muhtemelen. Hayırlı olsun hocam yeni internetin..
Bende de internet sürekli kopma yaşıyodum aradım arıza kaydı oluşturdum 2 gün sonra gelip evin önündeki direğe bir şey taktılar düzeldi büyük ihtimalle altyapıdan kaynaklıİnterneti bağlatana kadar ilgi ve alakaları bana da hoştuDaha sonrasında internetim koptu ve 2-3 gün gelmedi e haliyle müşteri hizmetleri de yoktu internet sitelerinden yazsam da adamakıllı bir çözüm üretmediler. Ama benim altyapım kötü diye kopmuştu muhtemelen. Hayırlı olsun hocam yeni internetin..
tam 1k vermiyor 800-900 falan veriyor ama gene kötü değil zaten 130-150 tl ödediğin internet 800 mbps falan alıyorsun 100 200 mbps nin lafını yapmazsın xdspeedtest sonuçların ne acaba merak ettim ben burda 94 e seviniyorum![]()
tabikide zaten 100 mbps ye kadar yazıyordu 94 verdi yeter fazla biletam 1k vermiyor 800-900 falan veriyor ama gene kötü değil zaten 130-150 tl ödediğin internet 800 mbps falan alıyorsun 100 200 mbps nin lafını yapmazsın xd
Fiyatlar nasıl knkYorumları okudum paylaşım icin sagol şu turkneti bide ben bakim