Türknet 100mbps internet için modem önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
  1. TP-Link Archer VR400: Bu modem, 100Mbps internet hızını destekleyen bir VDSL2/ADSL2+ modem router kombinasyonudur. 4 adet Gigabit Ethernet bağlantı noktası, 1 adet USB portu ve 2.4GHz ve 5GHz olmak üzere çift bant desteği sunar.
  2. Zyxel VMG3625-T50B: Bu modem de 100Mbps hızını destekleyen bir VDSL2 modem router kombinasyonudur. 4 adet Gigabit Ethernet bağlantı noktası, 1 adet USB portu ve çift bant desteği ile güvenilir bir seçenektir.
  3. Huawei HG658 V2: Bu modem de Türknet tarafından desteklenen bir modeldir. VDSL2 ve ADSL2+ uyumluluğuna sahiptir. 4 adet Ethernet bağlantı noktası ve 2.4GHz kablosuz bağlantı desteği sunar.
  4. D-Link DSL-3785: Bu modem, VDSL2 uyumlu olup 100Mbps hızını destekler. 4 adet Gigabit Ethernet bağlantı noktası, 1 adet USB portu ve çift bant kablosuz bağlantı özellikleri bulunur.

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu arada turknet nasıl ben türk Telekom kullanıyorum interneti nasıl bilen varmı
tavsiye ederim ben 4 sene kullandım şu an ev değiştirdim burada alt yapısı olmadığından bağlatamadım
Post automatically merged:

100mbps alıcaksan türknet alma bence türknetim 1000mbpsi iyi ama 100 de müşteri hizmetleri vb. olmadığı için türkcell falan daha iyi olur beence
nasıl müşteri hizmetleri yok anlamadım sonuçta TTNET in altyapısını kullanıyorlar ve temsilcileride ilgileniyor ben memnundum kullanırken

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI

Asus DSL-AC750 DualBand Dlna Vpn ADSL VDSL-Fiber​

Hocam bu moderm öneriyorum.Moderm hem kişileştirme ayarlarına sahip.Hem her türlü bağlantı desteği var.Ve yazılım güncellenmesi devam eden cihaz.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Keenetic marka modemlerin modellerini araştır bütçene uygun olanı seç bro.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Türkcel süper online gayet güzel bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Modem almak için ne kadar bütçeniz var? Ona göre önereyim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Alt yapısı neyse ondan al kardeşim türk telekom kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim sabit 20 ms alıyorm

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
asus canavar modemi var ondan al oyun için birebir

Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
TP-Link Archer C6 AC1200, Tenda V300, Asus DSL-N16U.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Artık öyle ucuz yollu modem kalmadı ve ben de tavsiye etmiyorum çünkü paranla rezil oluyorsun gibi bir şey oluyor o yüzden sana keenetic modellerinden keenetic extra dsl'i öneriyorum gerçek anlamda bu işin hakkını veren modemlerden ve en iyilerinden ne bir ısınma ne bir hız kesintisi kopma vs. sebep olmaz alabilirsin gönül rahatlığıyla
Katılıyorum keenetic çok iyi bir marka en uygun modelini almıştım kopma, az çekme, ping vb. hiçbir sıkıntı yaşatmadı. Ondan önce kullandığım tp-link, tenda vb. modeller de hep çekme ile ilgili sıkıntı yaşadım.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Since there are no more affordable modems and I do not encourage them since doing so makes you feel ashamed of your financial decisions, I suggest keenetic extra dsl from keenetic models, which are the best and only ones that actually do this job without heating up, experiencing speed interruptions, breaking connections, etc. You can purchase it with confidence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...