Ultra Üye
tavsiye ederim ben 4 sene kullandım şu an ev değiştirdim burada alt yapısı olmadığından bağlatamadımBu arada turknet nasıl ben türk Telekom kullanıyorum interneti nasıl bilen varmı
nasıl müşteri hizmetleri yok anlamadım sonuçta TTNET in altyapısını kullanıyorlar ve temsilcileride ilgileniyor ben memnundum kullanırken100mbps alıcaksan türknet alma bence türknetim 1000mbpsi iyi ama 100 de müşteri hizmetleri vb. olmadığı için türkcell falan daha iyi olur beence
800’ü geçmezse iyi olurbütce durumu nedır
800’ü geçmezse iyi olurNe kadar parna var? ona göre öneri yapacğaıö.
ben 1000mbps kullanıyorum ama beyaz olan modemler daha kaliteli oluyor fiyatları yüksek tabi ki 500tl den aşağı yokTürknet 100mbps internet için bildiğiniz uygun fiyatlı modem varsa söyleyebilir misiniz
Kesinlikle katılıyorum ve piyasadaki en ucuz, sorunsuz iss diyebilirim.modem almak yerine gıbırnet kullanıp fiber modem kirası ödeyebilirsin
Katılıyorum keenetic çok iyi bir marka en uygun modelini almıştım kopma, az çekme, ping vb. hiçbir sıkıntı yaşatmadı. Ondan önce kullandığım tp-link, tenda vb. modeller de hep çekme ile ilgili sıkıntı yaşadım.Artık öyle ucuz yollu modem kalmadı ve ben de tavsiye etmiyorum çünkü paranla rezil oluyorsun gibi bir şey oluyor o yüzden sana keenetic modellerinden keenetic extra dsl'i öneriyorum gerçek anlamda bu işin hakkını veren modemlerden ve en iyilerinden ne bir ısınma ne bir hız kesintisi kopma vs. sebep olmaz alabilirsin gönül rahatlığıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?